Annonce
Ugeavisen Odense

H.C. Andersen Koret forbereder repremiere

H.C. Andersen Koret har taget hul på en ny sæson, hvor de genoptager koncertfortællingen, 'En musikalsk rejse med Hans Christian Andersen'. Pr-foto
Da coronaen lukkede Danmark ned 12. marts, havde H.C. Andersen Koret netop haft premiere på deres seneste opførelse, 'En musikalsk rejse med H.C. Andersen', men det blev kun ved uropførelsen. Nu har koret genoptaget stykket og øver med håb om at få grønt lys til en repremiere.
Annonce

Toldbodgade: Hal 2 i Odense Seniorhus summer af sang og glæde. I denne tid er 40 medlemmer af H.C. Andersen Koret i gang med at indøve sangstemmerne til koncertfortællingen, 'En musikalsk rejse med H.C. Andersen', og ifølge Christa Reil bliver der arbejdet seriøst med værket.

- Vores repertoire er en blanding af nyt, gammelt, klassisk, rytmisk og H.C.A., og det bliver ikke kedeligt, lyder det fra manuskriptforfatteren, som også står bag ideen til stykket.

Hun kan fortælle, at der på trods af afstandsreglerne er plads til nye stemmer i koret.

- Vi ruller den røde løber ud for nye tenorer, men også basser, sopraner og alter er hjerteligt velkomne, lyder det fra Christa Reil, der opfordrer interesserede til at møde op på korets øvedage, som ligger på tirsdage fra kl. 16.30 - 18.40.

Du kan få mere information på korets hjemmeside, www.hcakoret.dk, eller kontakte korets formand, Jutta Tybjerg, på tlf. 23832386.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Dyrskuechefen er megastolt

Annonce