Annonce
Ugeavisen Odense

Har du en opfinder i maven: Tag på opfindercamp

Børnene er dybt engagerede i deres opfindelser. Privatfoto
Kunne dit barn tænke dig at lære at programmere, designe lamper, bygge robotter, automater og rumpistoler eller bare være kreativ, så er Guldastronauts Opfinderklub interessant.

I uge 27 gæster Guldastronauts Opfinderklub Byens Højskole i Odense til en fem dages sommercamp og inviterer de unge på et forløb, hvor man både kan tilmelde sig enkelte dage eller tage det fulde program.

Man kan således vælge hvilke aktiviteter, man ønsker at deltage i, og stifteren af Guldastronauts Opfinderklub, Martin Lilliendal Hansen, guider igennem programmet, der ser således ud:

Mandag, Paptronik: - Vi arbejder med elektronik og robotter og lamper bygget i pap med elektroniske kredsløb på.

Tirsdag, E-tekstil: - Det også er kredsløbslære med få mikrocontrollere, hvor man syr en ledende tråd på stof, og så skal man designe en interaktiv mulepose.

Onsdag, RobotCamp: Der skal vi programmere forskellige robotkit, som så skal deltage i et robotskuespil.

Torsdag, 3D print workshop: Vi lærer en 3 D printer at kende og designer forskellige smykker, vedhæng og ringe med en masse farver og glimmer.

Fredag, Spildesign: Her arbejder vi med spiludvikling og animation.

Guldastronaut er et innovationskollektiv med base i Odense, der har som mission at skabe kreative aktiviteter og workshops for børn i design, teknologi og innovation.

- Børnene lærer på forskellige workshops at kaste sig ud i designprocesser, at tænke kreativt og nyt, at få og udvikle idéer, koncepter og produkter. De lærer nye og spændende teknologier at kende, og de lærer, hvordan de kan bruge dem til at sætte deres egen viden og idéer i spil gennem eksperimenterer, udforskning og leg, fortæller Martin Lilliendal Hansen og fremhæver, at det ikke kun er for drenge.

-Vi har altid fifty-fifty tilmelding mellem drenge og piger, siger han og fortæller at opfinderklubben henvender sig til børn i aldersgruppen 0. til 5. klasse.

Opfindercampen finder sted 1. juli til 5. juli i Byens Højskole, Kongensgade 66-68, 5000 Odense C.

Det koster 1.800 kr. for en hel uge eller 400 kr. pr dag pr barn at deltage.

Du kan læse mere om Guldastronaut på www.guldastronaut.dk eller tage kontakt på telefon, 25461427.

Børnene lærer på forskellige workshops at kaste sig ud i designprocesser, at tænke kreativt og nyt og at få og udvikle idéer, koncepter og produkter

Martin Lilliendal Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce