Annonce
Ugeavisen Odense

Highway to hell: Eventyrer klar til Mongol Rally 2021

Denne zebrastribede polo fra 1993 skal bringe de to eventyrer fra England til Mongoliet. Foto: Hasse Frimodt
Martin Winther og Michael Frederiksen er i gang med forberedelserne til Mongol Rally 2021. De to eventyrer søger efter sponsorer og donationer til deres tur, som går fra England til Mongoliet i deres VW Polo fra 1993.
Annonce

Eventyrerne Martin Winther og Michael Frederiksen har været på flere eventyr sammen gennem livet. Sammen har de sejlet rundt i en katemaran ved De Bristiske Jomfruøer, kørt på motorcykel tværs over Nicaragua, kørt Nepal tynd fra grænsen til Tibet og ned til den indiske grænse på en 500 cc motorcykel. I en måned har de sejlet omkring øgruppen Boca del Torres ved Panama. Martin har krydset Atlanten i eget skib et par gange, han har boet i Equadors regnskov. Nu har de planlagt næste eventyr, de skal deltage i Mongol Rally 2021.


Vi håber at kunne samle omkring 50.000 kr. ind i forbindelse med vores tur. Alle bidrag modtages med glæde.

Michael Frederiksen


Mongol Rally starter i England på racerbanen Goodwood, og målet for deltagerne er Mongoliet. Reglerne for at deltage er, at bilerne kun må være 1000 cc, og deltagerne skal donere minimum 1000 pund til velgørenhed. De 500 pund er øremærket til Cool Earth, som er et regnskovsprojekt. Alt derudover, som Martin og Michael samler ind, vil de donere til TUBA.

Michael Frederiksen, tv. peger på startstedet i England og Martin Winther peger på målet som er i Mongoliet. Foto: Hasse Frimodt

- Vi glæder os helt vildt til dette eventyr, som vi forventer at fuldføre på mellem 6 og 8 uger. Vi er i gang med at klargøre en Polo coupé fra 1993. Den skal bringe os de omkring 10.000 - 15.000 kilometer, der er fra Storbritanien til Mongoliet, siger Martin Winther.

Udover at det skal være et fælles eventyr for de to gode venner, så håber de også, at de med deres eventyr kan starte en indsamling til glæde for TUBA, som tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

- Vi håber at kunne samle omkring 50.000 kr. ind i forbindelse med vores tur. Alle bidrag modtages med glæde. Virksomheder kan købe reklameplads på vores lille fine zebrastribede Polo. Zebrastriberne har vi været så heldige at få sponsoreret af Folie Fashion, siger Michael.

Men de to eventyrer har brug for endnu mere støtte og hjælp. Det er ikke kun penge, de kan bruge, men alt lige fra udstyr til bilen, til soveposer, gasblus og andet udstyr.

Martin og Michael er i gang med klargøringen af bilen, så den står fuldstændig klar til det store eventyr til Mongoliet. Foto: Hasse Frimodt

- Vi håber at kunne finde en reservedelssponsor, da vi forventer, at der kommer en del slitage undervejs på bilen. Faktisk håber vi på, at der kommer lidt udfordringer undervejs, da det er udfordringerne, der giver de bedste oplevelser som regel. Vi håber at turen vil bringe os tættere på lokalbefolkningen i de 15-19 lande, vi kommer igennem, siger Michael.

Fakta

Ønsker du at støtte de to eventyrere så kan de kontaktes på mail: Teamforwarddk@gmail.com eller Flextecno@gmail.com

Martin Winther og Frederiksen søger sponsorer og donationer i forbindelse med deres deltagelse i Mongol Rally 2021.

Mongol Rally 2021 starter på racerbanen Goodwood i England, og målet for deltagerne er Mongoliet.

Martin og Michael fik idéen til at deltage i Mongol Rally 2021, da de begge følte, at livet havde taget et kvælertag på dem i en tid med corona. Og så vil de begge meget gerne vise deres børn og familier, at man kan, hvad man vil, og at ikke alt skal gå op i pensionsindbetalinger til den dag, man bliver gammel.

- Vi lever sgu kun en gang. Det skal vi huske. Jeg vil ud og opleve verden, før det er for sent, og så elsker jeg eventyr og oplevelser, siger Martin, der til dagligt driver Søpavillionen på Stige Ø.

Michael er ligeledes selvstændig med virksomheden Dansk Stål og Ventilation.

- Nu håber vi selvfølgelig, at corona situationen ser bedre ud til juli 2021, så vi kan komme på tur. Jeg glæder mig enormt meget allerede nu, siger Michael.

Ønsker du at støtte de to eventyrere så kan de kontaktes på mail: Teamforwarddk@gmail.com eller Flextecno@gmail.com

Ugeavisen Odense vil følge de to eventyrer på deres tur, ligeledes kan du allerede følge Martins og Michaels forberedelser på facebooksiden Highway to Hell.

Bilen har fået zebrastriber så den kan vække lidt opsigt undervejs på turen. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Politiet tilkaldte assistance fra Jylland og Sjælland til coronademonstration: - På et tidspunkt er der rigtig dårlig stemning

Annonce