Annonce
Ugeavisen Odense

Hvem laver den bedste take away?: 20 spisesteder i Odense nomineret til madpris

Hvem langer den bedste take away over disken i Odense? Foto: Morten Stricker.
20 steder i Odense er nomineret til prisen som årets bedste take away. En pris uddelt af portalen Hungry.dk
Annonce

Normalt forbindes priser til restauranterne med stjerner, gourmetmad og meget mere. Men 20 restauranter i Odense er nu nomineret til prisen som årets bedste take away. Det er den landsdækkende take away-portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. odenseanernes bedømmelser på Hungry.dk's hjemmeside og i app'en, har udvalgt de 20 nominerede restauranter. Men det er udelukkende kunderne, som bestemmer vinderen.

- Vi har sammenholdt data fra kundernes bedømmelser med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et præcist billede af, hvilke restauranter, der er mest populære, siger Rune Risom, administrerende direktør hos Hungry.dk.

Kigger man på listen er det klassisk take away, der dominerer:

De 20 nominerede restauranter i Odense er: Bolbro Pizza & Grill, Cafe Korn, Crispy Pizza House, En Sushi, Hama Sushi, Joey's Burger, Krofætter's, Mo's Burger & Stenovns Pizza, Næsby Pizza & Grill, Pantani's Pizza, Pappas Pizza & Grillhouse, Pizza Delicious, Pizza King, Pizza Mario, Pizza Tomato, Pasta, Pizza & Grillhouse, Restaurant Sieu, Restaurant WokWik, Roti Indisk Restaurant, Sushi Mania og Totti Sandwich.

Det er muligt at stemme frem til den 1. juni på www.hungry.dk/hungryheroes. Herefter kåres vinderen i løbet af juni måned.

- Selvom take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, så viser vores analyser og statistikker, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er de mest populære take away retter. Det billede kendetegner også listen over de nominerede, forklarer Rune Risom.

Alle tal og tendenser peger ifølge direktøren på, at det også langt ind i 2020'erne er den klassiske take away, der vil drive udviklingen, mens mere bæredygtige og grønnere alternativer ikke slår igennem så hurtigt.

Med flere end 1500 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks største take away-portaler.

Fadi Saleh er med sin restaurant Krofætter's på Middelfartvej i Bolbro med i opløbet. Og Fadi adskiller sig lidt fra de øvrige på listen, der ellers domineres af pizzariaer. Hos Krofætter's er det klassiske danske retter der står på menuen. Foto: PR.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce