Annonce
Ugeavisen Odense

Instrument butik åbner i Odense City

Fra venstre ses René Andersen, Kristian Borg og Finn Bak. Foto: Hasse Frimodt
Instrument kæden Borg Sound er klar til at åbne butik i Odense. Det er to kendte ansigter fra musikbranchen i Odense, der er ansat til at tage sig af kunderne i Odense.
Annonce

Kristian Borg er indehaver af Borg Sound, der åbner i Kongensgade 69D fredag den 20. september. Det er kun et år siden, at Kristian åbnede den første Borg Sound. Det var i Stege på Sjælland. Siden har han åbnet butikker i Lyngby og Næstved.

- Jeg er ud af en familie, hvor min far og mor er selvstændige. Min far har i mange år drevet en tømrer og snedker forretning. Det er også ham, der har stået for at gøre butikken i Kongensgade klar. Min mor driver en marketingvirksomhed og er selvfølgelig hende, der står for al markedsføringen af Borg Sound. Jeg har selv arbejdet i begge virksomheder, men mit hjerte har altid banket for at åbne musikforretning, siger Kristian Borg.

Borg Sound i Odense åbner fredag den 20. september, hvor der på åbningsdagen vil være livemusik, mad og drikke.

Annonce

Køb adgang til musikundervisning

Borg Sound er en musikforretning i to etager. I kælderen, som også kaldes "Rockkælderen", finder man instrumenter som trommer, elguitar og lignende. Her er der også indrettet et lokale, hvor man kan prøve instrumenterne. Ligeledes er der i kælderen et lokale, hvor School Of Music tilbyder musikundervisning.

- Vi ønsker, at instrumenter bliver brugt og skaber glæde. Derfor har vi oprettet School Of Music, hvor vi tilbyder undervisning, så du kommer godt i gang i musikkens vidunderlige verden. Vi tilbyder 25-minutters enelektioner forestået af højt kvalificerede og professionelle undervisere. Du kan gå til spil på klaver, keyboard, elguitar, westernguitar, klassisk guitar, bas, trommer, saxofon, tværfløjte, klarinet, trompet, sang. Har du særlige ønsker eller behov - kontakt os altid. Vi vil gøre os umage for at hjælpe dig, siger Kristian Borg.

Annonce

Tilbyder reparation og justering af instrumenter

Borg Sound har haft fangarmene ude efter kvalificeret arbejdskraft til den nye butik i Odense. For Kristian er det vigtigt, at det er lokale ansigter indenfor musikbranchen, som kunderne møder. Og i Odense er det lykkedes ham at ansætte Finn Bak og René Andersen, som begge har mange års erfaring i musikbranchen.

Finn Bak har tidligere været selvstændig, og de seneste 11 år har han været ansat i 4Sound Odense. Her arbejdede han sammen med René Andersen, der nåede at være ansat i otte år hos 4Sound Odense. Men inden da var René musiklærer.

- Vi ser frem til at tage i mod kunderne her i Borg Sound. En instrumentbutik, hvor vi sælger stort set alt indenfor instrumenter, dog ikke strygere og harmonika, siger Finn Bak.

Borg Sound tilbyder også reparation og justeringer af instrumenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce