Annonce
Ugeavisen Odense

Jubilarer: 40 år i Sydbank

Afdelingsleder i Sydbank Odense, Steen Happel kunne 1. juli fejrer 40 års jubilæum. Pressefoto
I juli måned kunne Sydbank Odense, fejrer to 40 års juilarer i Sydbank aftdelingen i Sydbank Krydset.
Annonce

I sommeren 2020 har Sydbank fejret to trofaste medarbejdere for deres indsats i banken igennem 40 år. 1. juli var det afdelingsleder Steen Happel, der blev fejret ved en reception i Sydbank Krydset.

- Min bankkarriere begyndte, da jeg i 1980 blev ansat som bankelev i Egnsbank Fyn, som senere fusionerede med Sydbank. Ti år senere blev jeg ansat som afdelingsleder i Sydbanks privatafdeling i Tarup, og de seneste 6 år har jeg været afdelingsleder i Sydbanks områdekontor i Odense.

Steen Happel var en af de bærende kræfter i at få integreret og samlet medarbejdere fra forskellige filialer i Odense , da det nye hovedkontor i 2017 blev etableret i domicilet i Sydbank Krydset.

Steen Happel er opvokset i Seden og har i hele sit voksenliv boet i Agedrup. Men for 2 år siden solgte han og hustruen Solveig huset og flyttede i lejlighed i centrum af Odense, hvor de nu nyde friheden, bylivet og cafelivet.


Min bankkarriere begyndte, da jeg i 1980 blev ansat som bankelev i Egnsbank Fyn, som senere fusionerede med Sydbank.

Steen Happel, afdelingsleder i Sydbank


Hanne Wichmann Brændstrup kunne fejrer 40 års jubilæum den 15. juli. Pressefoto

Kun 15 dage senere, den 15. juli, kunne Sydbank så igen fejre en 40 års jubilar. Det var Hanne Wichmann Brændstrup. Hanne var bare 18 år, da hun blev ansat som bankelev i Sønderborg i Sparekassen Sønderjylland, som senere fusionerede med Sydbank. Senere fulgte et halvt år på Sydbanks hovedkontor i Åbenrå og en årrække som bankassistent i Sydbank i Augustenborg.
I 2002 blev Hanne ansat som privatrådgiver i Sydbank i Odense. Hun er oprindelig fra Ulkebøl på Als, men har i de sidste 18 år boet med sin familie i Odense centrum. Hanne blev fejret af kollegaerne med fælles morgenmad i banken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce