Annonce
Ugeavisen Odense

JumpingFun: Trampolinpark med ny ledelse og nye sjove aktiviteter

Rasmus Fabech Storm og Karen Øgendahl foran JumpingFun Odense. Pressefoto
JumpingFun Odense har ansat Karen Øgendahl og Rasmus Fabech Storm, som i fremtiden fordeler opgaverne som centerledere imellem sig.

Maja Füchsel er stoppet som direktør hos JumpingFun Odense på Edisonsvej 9. Det bliver Karen Øgendahl og Rasmus Fabech Storm, som i fremtiden fordeler opgaverne som centerledere imellem sig.
Karen og Rasmus har begge haft studiejobs hos JumpingFun Odense.

- Vi startede begge som servicemedarbejdere tilbage i 2017. Gennem årene avancerede vi begge til manager, og nu stiger vi endnu en tak, da vi begge har sagt ja tak til at være centerledere hos JumpingFun Odense, siger Karen Øgendahl.


Annonce

Hos os har vi alt, hvad du måtte ønske dig af spændende aktiviteter med bl.a. vandrette og skrå trampoliner, slamdunk, skumgrave, jumptårn, parkour, dodgeball og meget mere

Karen Øgendahl


Karen og Rasmus er i gang med forberedelserne til genåbningen af JumpingFun Odense.

- Vi håber, at vi kan få lov til at åbne dørene den 21. maj. Men det er endnu for tidligt at planlægge en stor genåbningsfest. For vi ved endnu ikke under hvilke former for restriktioner, vi kommer til at åbne op under, siger Rasmus.

JumpingFun Odense er klar til at genåbne, så snart man får grønt lys fra sundhedsmyndigheder.

- Gæsterne hos JumpingFun Odense kan se frem til en masse sjove aktiviteter som f.eks. En nat i JumpingFun Odense, Spring Camp, Girls Night samt mange andre spændende aktiviteter, siger Karen.

- Hos os har vi alt, hvad du måtte ønske dig af spændende aktiviteter med bl.a. vandrette og skrå trampoliner, slamdunk, skumgrave, jumptårn, parkour, dodgeball og meget mere. Når du hopper på trampolin, trodser du tyngdekræften. Du er vægtløs og kan nærmest flyve for et øjeblik. Vores trampolinpark giver nye muligheder for bevægelse, tricks, leg og udfordring. Med en almindelig trampolin i haven kan man føle sig en smule begrænset af det lille areal, man har tilgængeligt. Hos JumpingFun bliver alle dine begrænsningerne fjernet. Nu kan du hoppe i fuld fart og lave akrobatiske spring over et kæmpe areal, sammen med alle dine venner. JumpingFun er den perfekte legeplads for børn og voksne med barnlige sjæle, siger Karen Øgendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce