Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind æggekage for to

Restaurant Bondestuen udlodder fem præmier, bestående af 2 x 2 æggekage inclusiv 2 x 50 cl. fadøl. Foto: Hasse Frimodt
Restaurant Bondestuen udlodder fem æggekage præmier til lodtrækning blandt læserne
Annonce

Restaurant Bondestuen på Sdr. Boulevard 85 er i gavehumør og udlodder gennem Ugeavisen Odense fem lækre præmier, som du som læser kan være heldig at vinde. Alle fem præmier består af 2 x æggekage og 2 stk. 50 cl fadøl.

Konkurrencebetingelser

Du deltager i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk.

Husk at skrive Restaurant Bondestuen i emnefeltet.

Du deltager ved at fortælle, hvorfor du ønsker at vinde en af de fem præmier.

Konkurrencen afsluttes fredag den 26. juni kl. 09

Udover at være i gavehumør så glæder man sig hos Restaurant Bondestuen over at være i gang igen, efter nedlukningen på grund af corona.

- Vi har brugt de mange måneder, vi havde lukket, på at gøre vores koncept lidt skarpere og bedre. Blandt andet har vi under corona nedlukningen fået lavet en 160 kvadratmeter stor udendørs terrasse. Hvoraf de omkring 100 kvadratmeter bliver overdækket. Vi håber at kunne vise overdækningen frem ultimo juli, siger Jon Tølbøll, medejer af Restaurant Bondestuen.

Den nye terrasse er på 160 kvadratmeter. Foto: Hasse Frimodt

En anden ny ting hos Restaurant Bondestuen bliver fra den 18. juni et nyt aften menukort. Det nye menukort gælder i fremtiden til torsdag, fredag og lørdag, hvor man i tidsrummet mellem kl. 17 og 20 kan bestiller retter som æggekage, mørbradgryde, wienerschnitzel, stegt flæsk og Restaurant Bondestuens signaturret, som er et stjerneskud.

Ejerkredsen af Restaurant Bondestuen har tænkt mange tanker under corona nedlukningen.

- Vi har brugt tiden på at gøre klar til at afholde spiselige og musikalske oplevelser. Vi lægger ud den 27. juni med duoen Frank & Jonas. Et arrangement, som hurtigt var udsolgt. Det har givet os blod på tanden til at afholde flere af den slags arrangementer, siger Jon Tølbøll.

Næste arrangement bliver 31. juli, hvor der stadig er få ledige billetter til koncerten med Balslev & Pianomand. På Restaurant Bondestuens facebookside kan man læse mere om de kommende arrangementer samt hvordan man køber billetter til dem.

Vinderne kan benytte deres præmier torsdag, fredag eller lørdag kl. 17-20. Foto: Hasse Frimodt

- Vi er så glade for endelig at kunne holde åbent igen. Og heldigvis kan vi mærke, at folk derude også har glædet sig til at besøge Restaurant Bondestuen. Vi har haft masser af gæster på terrassen samt inde i restauranten, siger Jon Tølbøll.

Står du og skal holde en fest eller et arrangement, så opfordrer Jon Tølbøll til, at man henvender sig i Bondestuen, hvor man meget gerne afholder festlige komsammener som f.eks. konfirmationer, fødselsdage og julefrokoster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce