Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind cashmere fra O´TAY

Stephanie og Vivian kom i februar 2020 med i det populære tv-program "Løvens Hule". Her gik de efterfølgende hjem med en investering i virksomheden på 300.000 kr. fra Christian Arnstedt. Privatfoto
Stephanie og Vivian Seedorff, indehavere af tøjvirksomheden O´TAY i Odense, vil glæde Ugeavisen Odense's læsere med en fødselsdags konkurrence. Derfor udlodder de to stk. cashmere á 1599 kr.

Stephanie Seedorff og hendes mor Vivian Seedorff besluttede sig i 2019 for at realisere deres fælles drøm om, at skabe et modeunivers med fokus på luksuriøs fashion til kvinder i alle aldre.

- Vores fælles passion for mode blev startskuddet til eventyret, der i dag kendes under navnet, O’TAY. O´TAY er i dag et anerkendt og veletableret brand, der tilbyder ’Affordable Luxury’ til den kvalitetsbevidste kvinde. O´TAY forhandles via vores webshop www.otay.dk siger Stephanie.

O´TAY er beliggende på 1. sal i Vestergade 73, 5000 Odense C. Privatfoto

Hos O’TAY er intet overladt til tilfældighederne – hverken materialerne eller detaljerne såsom de nøje udvalgte knapper - og dette er noget, Stephanie og Vvian mener, at man kan mærke, når man iklæder sig de unikke styles fra O’TAY.

Annonce

Måske har du endda opdaget, at ”O’TAY” minder temmelig meget om ”Okay”? Det er heller ikke en tilfældighed.


Vores ambitioner var at skabe et brand, hvor det skal være muligt for alle kvinder at blive klædt luksuriøst på - uden at blive klædt af

Stephanie Seedorff


- Da Stephanie var en lille pige, havde hun svært ved at få k’et over sine læber, og ”okay” blev derfor ofte til ”O’TAY’. Da vi skulle finde på det perfekte navn til vores fælles forretning, og hjertebarn, var der således ingen tvivl: selvfølgelig skulle vores fælles drøm opkaldes efter Stephanies søde talefejl, siger Vivian.

Filosofien bag O’TAY: ”Alle skal have råd til luksus”

- Vores ambitioner var at skabe et brand, hvor det skal være muligt for alle kvinder at blive klædt luksuriøst på - uden at blive klædt af. Det skal forstås på den måde, at det ikke behøver at koste en million at ligne en million, siger Stephanie.

Stephanie og Vivian kom i februar 2020 med i det populære tv-program "Løvens Hule". Her gik de efterfølgende hjem med en investering i virksomheden på 300.000 kr. fra Christian Arnstedt.

Med den investering flyttede O´TAY i juli 2020 ud af Vivian's kælder i privatboligen i Svendborg og ind på 1. sal i Vestergade 73, 5000 Odense C.

- Flytningen betød rigtig meget for os. I Odense har vi nu et flot showroom samt kontor, og så gav det os mulighed for at holde åbent hver lørdag kl. 11-15, siger Vivian.

Torsdag den 22. april holder O´TAY en lille online happening, hvor de fejrer virksomhedens to års fødselsdag med en liveshopping udsendelse kl. 20.

- Her vil man kunne vinde fine præmier. Men vi vil også meget gerne glæde Ugeavisen Odense's læsere med en fødselsdags konkurrence. Derfor udlodder vi to stk. cashmere á 1599 kr, siger Stephanie.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du O´TAY og i tekstfeltet fortæller du hvorfor du skal være en af de to heldige der vinder hver en cashmere.

O´TAY udlodder to stk. Cashmere á 1599 kr. Deltag i konkurrencen. Privatfoto

- Hos O’TAY støtter vi op om den bæredygtige udvikling. Derfor prøver vi konstant at udvikle vores produktion, materialer og forsendelser i en mere grøn og bæredygtig retning. For os er det mest bæredygtige tøj, det som du ender med at slide op. Vi er enormt kræsne, i forhold til de materialer vi udvælger til vores kollektioner, hvor vi går efter de reneste og mest holdbare materialer, vi ved vil holde igennem flere sæsoner. Fra 2021 vil de produkter, som ikke er i cashmere/uld være produceret i økologisk bomuld eller recycled polyester. På den måde gør vi, hvad vi kan for at være et bæredygtigt brand nu og i fremtiden. Den cashmere vi anvender i vores tøj er certificeret med internationale mærkeordninger. Vi ønsker at være med til at sikre at cashmere opdrætterne og deres geder lever under gode og ordnede forhold, siger Stephanie.

Vivian og Stephanie er godt i gang med at udvikle O´TAY. Drømmen er at åbne showroom og webshop i større byer som f.eks. Hamborg, Paris og Stockholm.

Konkurrence- betingelser

Vind Cashmere trøjer fra O´TAY.

O´TAY udlodder to cashmere trøjer á 1599 kr.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du O´TAY og i tekstfeltet fortæller du hvorfor du skal være en af de to heldige der vinder hver en cashmere.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 21. april 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce