Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind online træning, e-kostbog og coaching af Fokus på sundhed

Ann Svelmøe Højstrand og Lotte Nielsen åbnede Fokus på sundhed i marts 2020, og nu holder de til på Stenhuggervej 26, hvor de tilbyder jumping fitness, styrketræning, kostvejledning og personlig træning. Privatfoto
Fokus på sundhed flyttede i efteråret ind i nye lokaler på Stenhuggervej, men det blev kun til halvanden måned med trampolinhoppende kunder til jumping, inden de måtte lukke ned igen på grund af corona. Siden har de haft online træning, og nu kan man vinde seks ugers hjemmetræning med blandt andet træningssessioner og e-kostbog.

Fitnesscentrene rundt om i landet har lukkede og låste døre, og manges kilde til motion er derfor forsvundet. Udsigten til hvornår de åbner er uvis, og derfor kræver det endnu mere af os for at få rørt os i løbet af ugen.

Fokus på sundhed har siden den nuværende nedluknings start haft online undervisning i jumping og styrketræning, og nu vil de gerne gøre det nemt for flere at træne hjemme.

Derfor udlodder de i samarbejde med Ugeavisen Odense to online workouts, som består af seks ugers hjemmetræning hver til en værdi af 499 kroner.

Workouten indeholder tre ugentlige træningssessioner, en e-kostbog, coaching, og man kan starte, når man har tid og lyst. Det er træning af hele kroppen, og når man først har fået adgang til de forskellige træningssessioner, har man dem for evigt.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du skriver Fokus på sundhed i emnefeltet.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 9. marts klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce