Annonce
Ugeavisen Odense

Kunst: Galleri i nye rammer

Line Nijenkamp, er indehaver af Galleri Nijenkamp. Foto: Hasse Frimodt
Line Nijenkamp, indehaver af Galleri Nijenkamp, glæder sig til at kunne præsentere spændende kunstnere i de nye omgivelser på Bredbjergvej.
Annonce

For syv år siden åbnede Galleri Nijenkamp på Kratholmvej. Og siden er det gået stærkt for Line Nijenkamp, indehaver af Galleri Nijenkamp. Line har særligt haft stor succes som gallerist for kunstneren Sussi Trampedach. Men også andre kunstnere er kommet til, og et par af de nye kan man opleve fra den 11. september og en måned frem, hvor Galleri Nijenkamp kan præsentere en udstilling med de to venner Dante Galic og Andreas Richert.

- Dante og Andreas deler atelier sammen i Berlin. Og jeg glæder mig over at kunne præsentere dem sammen ved en udstilling i de nye flotte lokaler, jeg er flyttet til på Bredbjergvej 4. Dante Galic er kun 24 år. Han har et kæmpe talent. Der er en enorm efterspørgsel og interesse for hans kunst, hvilket er ret imponerende i så ung en alder, siger Line Nijenkamp.


Jeg frygtede da lidt for fremtiden efter de første fjorten dage, hvor alt var lukket ned i Danmark.

Line Nijenkamp, galleriejer


Galleri Nijenkamp flyttede i april ud af lokalerne på Kratholmvej og ind i nyrenoverede lokaler på Bredbjergvej 48. Huset er på 350 kvadratmeter, hvoraf de 200 kvadratmeter udgør galleriet.
- Jeg fik muligheden for at flytte til de nye omgivelser. Ejendommen ejes af min forretningspartner, og inden længe vil jeg sammen med ham løfte sløret for noget helt nyt og spændende i virksomheden Art Trade Nijenkamp, som vi begge forventer os meget af i fremtiden, siger Line Nijenkamp.

Line Nijenkamp har et godt samarbejde med Sussi Trampedach. Foto: Hasse Frimodt

Line Nijenkamp og Galleri Nijenkamp er kommet godt igennem corona nedlukningen.

- Jeg frygtede da lidt for fremtiden efter de første fjorten dage, hvor alt var lukket ned i Danmark. Men jeg fik søgt hjælpepakke, og fik det da også bevilget. Men heldigvis er det sidenhen gået så godt i galleriet, at jeg nu skal betale alt det, jeg fik i støtte, tilbage, hvilket jeg er rigtig glad for, siger Line Nijenkamp.

En stor grund til at Line skal betale støtten tilbage er, at salget af Sussi Trampedach plakater steg eksplosivt under corona krisen.

- Jeg gjorde det, at jeg skruede nogle rigtig gode tilbud sammen på Sussi Trampedachs plakater. Det skabte en stor omsætning i galleriet. Ligeledes havde jeg en fantastisk introduktion af Dante Galic og hans værker. Efterspørgslen på hans værker har været enorm. Og så afholdt jeg en Sussi Trampedach Galleri dag, hvor der efter kun en time var totalt udsolgt af Sussis værker. Folk står nu på venteliste til hendes nye værker, som hun for tiden er i gang med i sit atelier, siger Line Nijenkamp.

Kunst af Sussi Trampedach og Art Pusher i samme rum. Foto: Hasse Frimodt

Er man nysgerrig efter at besøge Galleri Nijenkamp, så kan dette ske ved at booke en tid forud for ens besøg.

- Jeg har kun åbent efter aftale. Den personlige kontakt med kunden vægter jeg meget højt, og folk skal have mulighed for at kunne gå for sig selv og besigtige værkerne i galleriet. Derfor kræver det, at man kontakter mig forud for et eventuelt besøg i galleriet, siger Line Nijenkamp.

Dante Galic kunst. Foto: Hasse Frimodt

Kontakt Line Nijenkamp på telefon 28901128 eller mail: info@gallerinijenkamp.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce