Annonce
Ugeavisen Odense

Makeover event hos N´Age Odense

Pia Anicka og Ussa Rasmussen, Klinik N'Age Odense. Privatfoto
Kom til en aften i skønhedens og forvandlingens tegn hos Klinik N´Age Odense, hvor makeover modellen, Trine Wind's forvandling kan ses.
Annonce

Onsdag den 27. november kl. 18-21, kan du komme til en aften i skønhedens og forvandlingens tegn hos Klinik N'AGE Odense, Filosofgangen 24, 1.sal, 5000 Odense C.

Makeover eventet er et samarbejde mellem Tine Balle & team – Hair Studio Kongensgade 66-68, Gitte Lundager - Stylist og indehaver af G.LU. Butik i Vintapperstræde, Emmi Willumsen fra SkinCeuticals og Klinik N'AGE Odense.

Igennem Ugeavisen Odense blev der søgt efter en kvinde, der havde mod og lyst til at være model for disse virksomheder. En masse skønne kvinder ønskede at få denne oplevelse, men det blev Trine Wind, der blev valgt ud.

- Vi valgte at Trine skulle være vores model, da vi faldt for hendes sødme og indstilling til den proces vi sammen skulle i gang med. Trine har efter mange år som selvstændig frisør måtte sadle om og skabe en ny karriere og tilværelse, da hun for år tilbage blev ramt af sygdom. Når man både bliver hindret i at udleve sin drøm og samtidig skal finde fodfæste i en ny hverdag, hvor smerte er en daglig følgesvend, kan det ikke undlade at sætte sine spor i ansigtet. Det er en absolut fornøjelse at få lov til ved små løbende behandlinger, at bringe Trine tilbage til, hvordan hun husker sig selv for nogle år tilbage, med glød og vitalitet, siger Pia Anicka, Klinik N'AGE Odense.

Makeover event hos klinik N'Age Odense

Makeover event

Arrangementet har plads til max 33 deltagere, da der skal være tid til spørgsmål, livlige diskussioner og individuelle konsultationer.

Skynd dig at sikre dig din billet her:

https://nage.dk/vare-kategori/events/

Annonce

Få bobler, snacks og sandwich, samt en goodiebag

Kom til en hyggelig aften i de dejlige omgivelser i klinikken på Filosofgangen 24, 1. sal.

- Vi har gennem de sidste mange uger arbejdet med vores model Trine Wind, for at give hende et mere friskt udseende, hvor det at opnå harmoni og balance i ansigtet og hele tiden holde fokus på det naturlige resultat har været i fokus. Sammen med Tine Balle og Team – Hair studio og Gitte Lunderager, stylist samt indehaver af G.LU. butik, fortæller vi om den proces Trine har gennemgået og giver tips og tricks til at gå vinteren i møde, som den bedste udgave af dig selv, siger Pia Anicka.

Arrangementet koster 250 kr, og for det beløb får man udover en hyggelig og inspirerende aften også lækre sandwich fra Klingenberg Ost & Delikatesser, snacks og bobler. Aftenen byder også på en dejlig goodiebag med N´AGE brochure samt et gavekort på 500 kr. til brug på klinikken, produkter fra SkinCeuticals, gavekort på 300 kr. til valgfri klip eller farve hos Tine Balle og Team, samt lækre hårprodukter og sidst men ikke mindst et gavekort til G.LU butik i Vintapperstræde.

Arrangementet har plads til max 33 deltagere, da der skal være tid til spørgsmål, livlige diskussioner og individuelle konsultationer. Skynd dig at sikre dig din billet her: https://nage.dk/vare-kategori/events/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce