Annonce
Ugeavisen Odense

Misforståelse skal ikke spænde ben: - Tarup Center åbner - og vi glæder os helt sindssygt

Da Tarup Center genåbnede første gang 11. maj 2020 blev der også taget foranstaltninger for at dæmpe smittetrykket. Foto: Birgitte Carol heiberg
Alle storcentre under 15.000 kvadratmeter må åbne 13. april - deriblandt Tarup Center, som dog kunne frygte, at en misforståelse fik kunderne til at blive væk. - Vi overholder kravene, forsikrer centerchefen.

Tarup: Det er meget passende, at vi befinder os i tiden imellem påske og Kristi Himmelfartsdag - for 13. april markerer på sin vis genopstandelsen for flere af landets butikscentre.

Deriblandt det lokale center i Tarup, der atter slår dørene op.

De allerstørste - såsom Rosengårdcentret - skal væbne sig med tålmodighed og vente yderligere otte dage.

Grænsen er trukket ved 15.000 kvadratmeter.

Det fik avisen til at undre sig en anelse. For en internetsøgning på Tarup Center afslører umiddelbart, at centret rummer 24.000 kvadratmeter. Altså 9000 flere end det tilladte.

- Hvor læser du det henne, spørger centerchef Kim Lynbech, da avisen spørger ind til, hvordan det hænger sammen.

Det står på Wikipedia.

- Det gør det også. Og det er heller ikke en fejl, men der kan opstå en misforståelse. Arealet er inklusive vores kælder på 14.000 kvadratmeter. Selve handelsarealet er dermed cirka 10.000 - det må du meget gerne skrive, hvis andre skulle have samme undren som dig. Vi er langt under kravet. Vi åbner 13. april og vi glæder os helt sindssygt, forsikrer Kim Lynbech.

Der er dog butikker, som endda må åbne tidligere, selvom de befinder sig i centret. Således må centrets liberale erhverv Tip Top Nails og Trend of Hair tage imod kunder allerede 6. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce