Annonce
Ugeavisen Odense

Navne fra Best of Odense - i sportens tegn

Odeon var klar i aftenskæret til at byde indenfor til Best of Odense. Foto Birgitte Carol heiberg
Annonce

Det vrimlede med godtfolk og veloplagte erhvervsfolk og hele molevitten til "Best of Odense", og sportens spraglede verden var på samme vis flot repræsenteret. Eksempelvis med den kendte fynske fodbolddommer Tom Krøyer, der i det civile er teamleder i Odense Seglmærke.

Jan Arentoft, kendt skikkelse på væddeløbsbanen og medindehaver af Restaurant Bondestuen dukkede op sammen med kompagnonen Glenn Due, og de så vildt frem til aftenens galla, mens de havde travlt med at tjekke diverse fodbold-resultater og tendenser ude i samfundet.

”En Lille Pose Støj”, der på fornem vis fortolker Kim Larsen-sange, var blandt aftenens orkestre. Sangeren Claus Balslev formår at slå om fra gadesanger-stil til det mere direkte og halv-rockende, og måske er en del af stilen oplært i den tidligere karriere som målmand i den hæderkronede fodboldklub B1909, hvor Balslev var en renommeret keeper i 1990’erne – med et lige så sikkert greb om en fugtig bold i november som en guitarist på de skrå brædder i Korsør. Balslev trådte ind i en flot kongerække af B1909-målmænd – Leif Petersen, Svend Aage Rask og Bent ”Buller” Hansen, der alle nåede på landsholdet – det gjorde Balslev så ikke, men til gengæld kan han synge Kim Larsen som få andre.

Et af de andre medlemmer af ”En Lille Pose Støj” er normalt Thomas Jensen, der spiller guitaren – eller er det bassen – med stor effekt og ekspertise. Unge Jensen var dog lige denne aften forhindret. Thomas Jensen nåede såmænd på samme vis som sangeren Claus Balslev at spille på B1909’s divisionshold, hvor han ikke mindst brillerede med de længste indkast, der er set på Gillestedvej i nyere tidshistorie. De røg helt over til modsatte stolpe, og B1909 nåede endda at redde sig fra nedrykning i den fjerne sæson.

Både Claus Balslev og Thomas Jensen fra ”En Lille Pose Støj” ville have glædet sig over at sidde i avisens dertilindrettede presserum på Odeon, hvorfra der var udsigt ned mod Østerbro. For kun et par hundrede meter fra presserummets vinduer havde deres gamle klub B1909 indtil 1930’s klubbens gamle stadion og anlæg i Kræmmermarken, som lå og ligger mellem Østerbro og Ryttergade.

Avisens event-manager denne aften var igen Janne Bay, der i øvrigt har en fortid som salgschef i det ambitiøse fodbold-projekt FC Fyn og en baggrund i event-branchen, og det kunne mærkes sådan en oktober-aften, hvor det myldrede ind med gæster, musikere og kandidater, der skulle føres gennem aftenen med stor ekspertise og præcision.

En anden kendt skikkelse med åbenbare rødder i det erhvervs- og handelsliv, som var i fokus denne aften, var Anders Due Larsen, deltog på samme vis i ”Best of Odense”. Samme Anders Due Larsen har lært en stor del af håndværket som mangeårig sportsmeddeler på Stiftstidendes som bekendt herostratisk berømte resultatredaktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce