Annonce
Ugeavisen Odense

Ny klinik: Fod,- voks,- og gellak behandlinger i Stige

Katrine Olstad Larsen har åbnet Klinik Hallux i Stige. Foto: Hasse Frimodt
Katrine Olstad Larsen har taget springet ud i livet som selvstændig. Hun har åbnet Klinik Hallux, hvor hun tilbyder fod,- voks,- og gellak behandlinger
Annonce

42-årige Katrine Olstad Larsen skal nu i gang med at udleve drømmen om et liv som selvstændig. Hun har, siden hun var 16 år gammel, arbejdet indenfor blomsterbranchen. De seneste 10 år hos Stige Blomster.

- I september 2020 færdiggjorde jeg min uddannelse hos Odense Fodpleje Skole. Så nu kan jeg kalde mig lægeeksamineret fodplejer. Jeg gik i gang med uddannelsen, fordi jeg ønskede at være selvstændig. Jeg ville gerne selv bestemme over min arbejdstid, siger Katrine.


Jeg har allerede haft rigtig mange søde kunder og er ikke i tvivl om, at jeg nu er landet på min rette hylde jobmæssigt

Katrine Olstad Larsen


Katrine har åbnet Klinik Hallux på Stigevej 258 i et helt nyopført træhus, der ligger i forbindelse med hendes private hjem. Katrine har arbejdet i service branchen i mange år. Hun elsker at møde nye mennesker og være serviceminded.

Katrine Olstad Larsen her fotograferet foran den nyopførte træbygning, hvor Katrine har åbnet Klinik Hallux. Foto: Hasse Frimodt

- En af grundene til at jeg valgte netop fodpleje faget er, at jeg i min klinik kan have kontakt med mennesker samt være serviceminded. Jeg ønsker at give klienterne, der kommer i klinikken, en god oplevelse i trygge, gode rammer, samt behandling af høj kvalitet, siger Katrine.

Katrine udfører alle slags fodbehandlinger, lige fra beskæring af hård hud, ligtorne, nedgroede negle eller hvad du end måtte have problemer, er hun behjælpelig med dette.

- Ønsker du blot fodbehandlingen for ren velvære, foregår dette grundigt med klip af negle, fjernelse af hård hud, let slip til oprensning af negle, afsluttet med negleolie, creme og en let fodmassage, siger Katrine. Udover fodbehandlinger tilbyder Katrine også gellak behandlinger.
- Jeg benytter produkter fra OPI, når jeg udfører gellak behandlinger. Behandlinger, der holder fire til fem uger, siger Katrine.

Voksbehandlinger kan man også booke tid til. Her er både mænd og kvinder velkommen i klinikken, hvor Katrine udfører flere forskellige slags voksbehandlinger til begge køn.

- Jeg elsker mit nye liv som selvstændig. Jeg er kommet rigtig godt i gang og nyder at gå den korte gang fra privatboligen til klinikken. Jeg har allerede haft rigtig mange søde kunder og er ikke i tvivl om, at jeg nu er landet på min rette hylde jobmæssigt, siger Katrine.

Katrine havde en rigtig hyggelig oplevelse for nyligt, som hun gerne deler med læserne.

Fakta

Klinik Hallux

Indehaver: Katrine Olstad Larsen

Stigevej 258

Hjemmeside: www.klinikhallux.dk

Facebookside: Klinik Hallux.

Telefon: 21724496.

- Det var en lørdag eftermiddag. Fire kammerater havde booket tid i klinikken sammen, inden de skulle hjem og nyde en middag hos den ene af dem. Værten for selskabet fik en fodbehandling først, og efterfølgende fik de alle fire lavet en hårfjerning i næsen med voks. De sad og hyggede sig i klinikken med en medbragt flaske rom og gik alle fire glade herfra. Sådanne oplevelser er også fede for mig at få som nystartet behandler, siger Katrine.

Katrine kan i øvrigt oplyse, at flere og flere mænd får lavet behandlinger.

Katrine Olstad Larsen i den nyopførte klinik på Stigevej 258. Foto: Hasse Frimodt

- Mændene har fået øjnene op for, hvor rart det egentlig er at have pæne og velplejede fødder. Under min uddannelse oplevede jeg ofte, at også helt unge gymnasiedrenge kom i klinikken for at få behandlet fødder, siger Katrine.

Ønsker du også at få en af de tre slags behandlinger Katrine tilbyder i Klinik Hallux, så kan der bookes tid til behandling på klinikkens hjemmeside eller klinikkens facebookside Klinik Hallux.

Ligeledes kan man kontakte Katrine på telefon: 21724496.

Katrine Olstad Larsen tilbyder fodbehandlinger, voksbehandlinger og gellak behandlinger. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce