Annonce
Ugeavisen Odense

Ny klinik: Healing, meditation og clairvoyance hos Clinique Cecilia

Cecilia Hendriksen-Nielsen, indehaver af Clinique Cecilia. Foto: Hasse Frimodt
Cecilia Hendriksen-Nielsen tilbyder behandlinger, som klarsyn med afdødekontakt, healing, massage og rådgivning via clairvoyance og kanalisering.

Cecilia Hendriksen-Nielsen er flyttet til Hjallesevej 46B, hvor hun også har åbnet Clinique Cecilia.

Cecilia er certificeret som spirituel mentor, yoga, energi healer, coachSeer/clairvoyant/kanalmedium med afdøde kontakt, kropsterapeut og massage, husrensning og astrologi.

- Jeg vidste allerede som barn, jeg var født med det, jeg i dag vil kalde en ekstra gave. Men dengang undertrykte jeg det. Som barn og ung var det svært at forklare, hvilke egenskaber jeg havde. Folk kunne tænke, hun er da gal. Men med alderen har jeg lært at bruge mine medfødte gave til at kunne hjælpe andre med f.eks healing, clairvoyance, klarsyn med afdøde-kontakt, kanalisering /budskaber til dig fra englene og samtale, siger Cecilia.

Annonce

Det var for syv år siden, at Cecilia valgte at bruge sine medfødte gaver. Det kom meget pludseligt.

Cecilia Hendriksen-Nielsen driver klinik på Hjallesevej 46 B. Foto: Hasse Frimodt

- Da min søn døde for syv år siden, var det et kæmpe chok og tab for mig. Efterfølgende, når jeg sad med andre mennesker, kunne jeg af og til se en afdød ved deres side. Jeg turde i starten ikke sige det til dem, jeg sad og snakkede med, men en dag tog jeg mod til mig og spurgte ind til den afdøde person, jeg så. Og i alle tilfælde kunne den, jeg snakkede med, bekræfte, at sådan så den afdøde person ud. Det kunne f.eks. være et nært familiemedlem, som var død. Det fik mig til at tro på det, jeg så og kunne, og folk omkring mig så ikke negativt på det eller tænkte, jeg var skør. Tværtimod blev de nysgerrig, siger Cecilia.

I 2018 åbner Cecilia Clinique Cecilia på Midtfyn.

- Inden jeg åbnede, havde jeg fået en mentor i Nordjylland, som lærte mig at lukke op og lukke ned for den spirituelle verden. Jeg drev klinik på Midtfyn fra 2018 til 2020, og nu, hvor jeg er faldet godt til i Odense, har jeg i forbindelse med min private bolig genåbnet Clinique Cecilia på Hjallesevej 46 B, siger Cecilia.


Da min søn døde for syv år siden, var det et kæmpe chok og tab for mig

Cecilia Hendriksen-Nielsen


Her tilbyder hun f.eks. private sessioner, som kan indeholde rådgivning via clairvoyance og kanalisering. Healing og balancering af dit system. Klarsyn med afdødekontakt. Meditation og blid stryge massage af kroppen. Cecilia tilbyder også rådgivning og vejledning i livet. Har du brug for at få gode råd om karrierevalg, så tilbyder hun også hjælp til det. Mærker du smerter, er du syg eller stresset, så har Cecilia også behandlingstilbud til at hjælpe dig videre i livet.

- Meditation, healing og massage er tre behandlingsformer, som jeg kombinerer. Disse tre behandlingsformer får nervesystemet til at falde til ro, siger Cecilia.

Kontakt Cecilia på tlf. 42416266 eller se mere på facebook siden Cecilia Clairvoyant Seeren med Hjertet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce