Annonce
Ugeavisen Odense

Ny webshop: Nu kan du handle i Pinoc hele døgnet

Simone Sinnerup er glad for at Pinoc nu også kan tilbyde kunderne at shoppe på den nye webshop www.pinocodense.dk Foto: Hasse Frimodt
Pinic har egentlig klaret sig fint uden en webshop, men endnu en corona-nedlukning har flyttet fokus. Nu er den populære butik klar med en butik på nettet
Annonce

I Vestergade 82 ligger mode og livsstilsbutikken Pinoc. Pinoc har eksisteret siden 2008, hvor man åbnede i Kongensgade. Butikken har egentlig haft en fin popularitet med mange besøgende, og derfor har indehaver Lone Sinnerup ikke haft fokus på at tilknytte en webshop.

- Faktisk har vores tanker af og til været mere fokuseret på, om vi skulle åbne flere nye fysiske butikker, fortæller datteren Simone Sinnerup.


Nu var det tiden at få tilknyttet en webshop. En webshop, hvor hele Pinoc universet skal kunne opleves.

Simone Sinnerup


Men da corona tilbage i marts 2020 kom til Dannmark og i første omgang betød lukning af butikken i omkring tre uger, så kom de første tanker omkring etablering af en webshop. Men projektet blev igen skudt ud til hjørne, indtil corona igen viste sit grimme ansigt.

- I oktober begynder vi at undersøge mulighederne omkring opbygning af en hjemmeside. For os er det bare vigtigt, at når vi gør noget, så skal det være professionelt og godt, siger Simone.

Fakta

Pinoc - Mode og Livsstil

Vestergade 82, 5000 Odense C

Ny webshop: www.pinocodense.dk

Det lykkedes at finde en god samarbejdspartner, som har stået for opbygningen af webshoppen www.Pinocodense.dk. En hjemmeside, der gik i luften den 6. januar 2021.

Lige nu finder man på www.pinocodense.dk et mindre udsnit af butikken.

- Butikken i Vestergade er lukket grundet corona, så nu var det tiden at få tilknyttet en webshop. En webshop, hvor hele Pinoc universet skal kunne opleves. Men da det er gået meget stærkt, arbejder vi stadig hårdt på at fylde webshoppen ud med en masse nye styles, siger Simone Sinnerup.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce