Annonce
Ugeavisen Odense

Nynne laver sit eget tv-show

Under optagelserne til tv-showet har Nynne blandt andet fået hjælp fra tresserbandet Rocking Ghost, der har taget turen fra København for at stille op til en gratiskoncert på Carlslund. Foto: Kurt Rasmussen
Under coronakrisen har sangerinden Nynne fået ideen til at indsamle penge til velgørende formål, og det udmønter sig i et tv-show på lørdag, hvor hun vil optræde sammen med kendte gæster.
Annonce

Odense: Med hjælp fra gode intentioner og gode venner er det lykkedes den lokale sangerinde Nynne, alias Annette Qvick, at indsamle materiale til et komplet tv-show, hvor hun vil samle midler ind til en speciel gruppe medborgere, der er ramt af corona-restriktionerne.

Med hjælp fra Peder Andersen fra Fynbo-tv er det lykkedes at sammensætte et helt tv-program til fordel for sårbare børn og unge. Foto: Kurt Rasmussen

- Jeg føler med de sårbare børn og unge, som mister meget i deres liv på grund af deres sygdomme, som forhindrer en normal trivsel i hverdagen, og dem vil jeg gerne støtte, siger hun og forklarer, at hun har selv har haft coronaen tæt inde på kroppen.


Jeg var meget genert, og jeg har kæmpet med angst, men når man synger, kan man ikke være negativ

Nynne


- Jeg var selv isoleret under coronaen på grund af min astma og allergi, og så slog tanken mig, at jeg skulle lave en støttekoncert for sårbare børn og unge, siger hun.

Annonce

Sang som terapi

Hun har sunget siden hun var fire år og har altid været glad for det.

- For mig er sang og musik en form for terapi. Følelser på lyd. Du slipper endorfiner løs i hjernen, når du synger, og alt andet bliver glemt, siger hun og forklarer, at hun selv er blevet hjulpet gennem visse problemer i sin barndom ved at synge.

Undervejs i projektet får Nynnes barnebarn, Silke, lov til at slippe balloner løs ved Skovsøen til ære for sårbare børn og unge. Foto: Kurt Rasmussen

- Jeg var meget genert, og jeg har kæmpet med angst, men når man synger, kan man ikke være negativ, siger hun og sender en tanke til andre, der kunne finde hjælp gennem musikken.

Således har Nynne fundet frem til de tre foreninger, Astma og Allergiforeningen, Knæk Cancer og Strong by Nature, der alle har gode aktiviteter rette mod børn og unge. Med dem i tankerne vil hun på lørdag samle penge ind via tv-showet, hvor seerne selv kan bestemme, hvilken forening de vil donere penge til.

Susanne Lana hygger sig i selskab med Nynne og hendes barnebarn, da der skal filmes til tv-showet ved Skovsøen Foto: Kurt Rasmussen

- På grund af corona kan vi ikke lave koncerten live, men med hjælp fra Fynbo-tv har vi fået optaget en masse koncerter og interviews rundt omkring i Odense de seneste måneder, og de optagelser er blevet klippet sammen til et tv-show, siger hun og forklarer, hvordan det er strikket sammen.

- På scenen vil Susanne Lana og Rocking Ghost sammen med en håndfuld lokale sangere bakke op om indsamlingen. De har allesammen det tilfælles, at de hver især brænder for sang og musik og ønsker at yde støtte for sårbare børn og unge, siger hun.

Annonce

Garanteret succes

Showet vil blive kædet sammen af den kendte grand prix-sanger Lise Haavik, og mon ikke hendes smukke sangstemmer vil blive hørt undervejs.

Undervejs i showet kan man donere penge direkte til den forening, man ønsker at støtte, og for Nynne er det vigtigt at slå én ting fast.

- Pengene går ubeskåret til foreningerne, siger hun med en fast stemme og fortæller, at der også vil blive fulgt op på indsamlingen.

- Efter showet tager vi ud og besøger hver af de tre foreninger for at høre, hvordan det er gået, og hvad de synes om det, og det skulle der gerne komme en udsendelse ud af også, siger hun.

Og uanset hvordan tv-showet og indsamlingen forløber på lørdag, er det Nynnes opfattelse, at det allerede har været en succes.

- Jeg har fået at vide af foreningerne, at de er meget glade for at få den opmærksomhed, vi kan give dem gennem selve tv-showet. Det er en stor hjælp for dem at blive hørt og set, og det kan jo også åbne nogle døre for dem, siger Nynne.

Team Nynnes støttekoncert for sårbare børn og unge

Bliver vist i Fynbo-tv på kanal 97 lørdag 21. november kl. 20

Du kan også følge med på www.fynbotv.dk eller via facebooksiden www.facebook.com/fynbotv

Donationer kan foretages til:

Astma og Allergiforeningen: Mobilepay 40633552

Knæk Cancer: Mobilepay 71899

Strong by Nature: Mobilepay 99446

Nynne med det mere borgelige navn, Annette Qvick har turneret Danmark tyndt som sangerinde gennem flere årtier. Nu har hun taget initiativ til at hjælpe sårbare børn og unge gennem corona-krisen. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Det hele værd

Og privat har sangerinden fra Korup også en følelse af, at indsatsen ikke har været forgæves.

- Det har været en udmattende proces, men det er det hele værd, når jeg kan mærke den glæde, som foreningerne viser derude. Jeg håber, at rigtig mange vil støtte op om indsamlingen og hjælpe børnene og de unge, så de kan få en bedre livskvalitet, siger hun med en lille tilføjelse, der ligger hende tungt på hjerte.

- Børnene er vores fremtid, og dem skal vi passe godt på, lyder det fra Nynne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce