Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt liv i det tidligere Bull-lokale: Mai laver mad fra hjertet

Mai Trang er fra i morgen klar til at invitere stamgæster - og nye gæster - på besøg i restauranten på Mageløs 7. Foto: Christina Jacobsen

Hun kan næsten se derover fra sit nye ”hjem”.

Med ”derover” menes Arkaden Food Hall. Stedet, hvor Mai Trang for to år siden overtog en bod og åbnede Mai’s Wok.

Nu er den vietnamesiskfødte iværksætter vokset fra sin bod hos Arkaden Food Hall og er derfor flyttet ind i det tidligere Bull-lokale på Mageløs 7 for at stå på egne ben, forklarer hun.

Annonce

Tiden hos Arkaden Food Hall har nemlig sikret hende et godt fundament og en gruppe af stamgæster, som har givet hende mod på at prøve at bo selv. Og særligt at få lov at mærke den frihed, der trods alt følger med at være kvinde i eget hus.

- Her kan jeg selv give mine gæster en hel oplevelse. Hos Arkaden stak jeg en tallerken ud, og så var de væk igen. Ofte kunne jeg slet ikke finde dem og spørge, om de synes, at maden var god. Det fik jeg det nogle gange dårligt over, for jeg ville gerne sikre mig, at de var tilfredse, forklarer Mai Trang.

Det håber hun på, at hun fremover får mulighed for.

- Jeg går meget op i, at gæsterne har det godt, og at de er tilfredse. Her kan de sidde og hygge sig, og jeg kan sikre mig, at alt er godt, understreger hun.

Mai's Wok åbner på adressen Mageløs 7. Foto: Christina Jacobsen

Mad fra hjertet

Noget af det, som gæsterne især er vilde med hos Mai’s Wok, er bland-selv-wokken, forklarer hun. Den idé opstod, fordi Mai Trang har grøntsagskræsne børn.

- De spurgte, om de ikke selv kunne bestemme hvilke grøntsager og sauce, de kunne få, og på den måde fandt jeg ud af, at vi skulle lave bland-selv-wok, siger Mai Trang og tilføjer:

- Og hvis du bare har været hos mig to eller tre gange, husker jeg dig. Så siger jeg: ”Skal vi bare lave det samme, som vi plejer?” Det er mad fra hjertet, smiler hun.

Også på menukortet får adresseflytningen betydning. Den giver nemlig frihed til at prøve nogle nye ting.

- Jeg kommer til at lave den samme mad, og man vil opleve de samme smage, som man kender. Men vi får også flere retter. Hos Arkaden lavede jeg vietnamesisk og kinesisk mad, men det var svært at lave andet asiatisk mad, fordi jeg havde kollegaer, der for eksempel lavede thailandsk. Det her nye sted giver nogle andre muligheder, forklarer Mai Trang.

Mai’s Wok åbner i morgen torsdag 10. juni med siddepladser både inden- og udenfor.

Mai Trang har boet i Danmark i 27 år og har arbejdet med service forskellige steder. Hun åbnede Mai's Wok, fordi hun drømte om at få sit eget. Foto: Christina Jacobsen
De, der har besøgt Bull Burger, vil kunne genkende indretningen. Der er nemlig ikke ændret så meget, fortæller Mai Trang. Foto: Christina Jacobsen
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Lyttefestival: Slå ørerne ud i Odense

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Børnegrafik på Fyns Grafiske Værksted

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Odense: Sommerferie sjov i Vollsmose

Ugeavisen Odense

Største iværksætterfestival nogensinde i Odense

Ugeavisen Odense

Cirkusfestival: Dynamo indtager Byens Ø

Ugeavisen Odense

Sanselig akrobatik: Mærk teknologiens skyggesider i Duo Masawas forestilling

Ugeavisen Odense

Billetsalget svigter: Tommelise savner dig i Den Fynske Landsby

Ugeavisen Odense

Efter professionel fodboldkarriere: Sune Heilbo er faldet for golf

Ugeavisen Odense

Kan den holde: Vægten af kærlighed

Ugeavisen Odense

To mænd fængslet for groft gaderøveri: Gav 22-årig en gedigen flænge i hovedbunden

Ugeavisen Odense

Opgivet af systemet: Anja smed 50 kg og vendte tilbage for fuld udblæsning

Ugeavisen Odense

Efter 23 år: Søren og konen siger farvel til tronen

Ugeavisen Odense

Til komikere og deres publikum: Hele landet skal snakke om HCA Comedy Festival

Ugeavisen Odense

Flere regionale strækninger er blevet Orange

Ugeavisen Odense

Efter fodboldkarriere i Spanien: Nicolai udlever sit eventyr i Stenløse

Ugeavisen Odense

Golftalent går i arv: Esben har golf i blodet

Ugeavisen Odense

Akrobatik og dans sammenvævet i en morsom forestilling: Mød ægteparret Mr. og Mrs. Twistly og deres upålidelige grammofon

Ugeavisen Odense

Sommerguide: Her finder du Odenses mest populære gårdhaver

Ugeavisen Odense

Nyt vietnamesisk takeaway-sted i midtbyen: Vita udlever sin mors restaurant-drøm

Ugeavisen Odense

Kåre har omdannet gammel Citroën HY til kaffevogn: Velodrom fortsat lukket, men nu er der alligevel lidt godt nyt

Ugeavisen Odense

Portvinsfestival.dk vender tilbage i 2021 med en “Premium”-billet

Ugeavisen Odense

Schiang Living åbner ny butik med nyt koncept: - Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad mærket hedder

Ugeavisen Odense

Nyt H.C. Andersens Hus: Nu er der ørebøffer til gæsterne

Annonce