Annonce
Ugeavisen Odense

Online: Find din indre ro online

Helene Lysekilde Goldberg, indehaver af Indre ro i Odense. Privatfoto
Odenseansk virksomhed åbner op for helt nye måder at finde indre ro på.

Helene Lysekilde Goldberg, kendt fra Indre ro i Odense, har sammen med sit kreative team brugt coronakrisen til at åbne en ny onlinevirksomhed. Og det er noget, hun længe har drømt om.

Helene har i flere år haft en travl hverdag i sin virksomhed Indre ro på Skt. Jørgens Gade i Odense, hvor hun både underviser på yogahold og tilbyder hypnoterapi og psykoterapi mv.

Men med ét blev der stille – ligesom der er blevet stille i andre virksomheder under coronakrisen. For Helene blev stilheden dog hurtigt afløst af en kreativ storm, idet hun fandt en projektbeskrivelse og forretningsplan op fra skuffen omkring opstart af en ny virksomhed, Indre ro ONLINE.

- Jeg har arbejdet på ideen længe og havde sidst skrevet på projektet i februar. Jeg har dog så travlt i hverdagen, at jeg regnede med, at vi tidligst ville kunne komme i gang med udviklingen i sommeren 2021, fortæller Helene.

- Ideen har ligget og boblet flere år, fordi mine terapiklienter og yogaelever har givet udtryk for, at de har opnået en stor effekt af at lytte til de meditationer og hypnoser, jeg har indtalt til dem via lydfil. Derudover bliver der løbende prikket til ideen, når mine yogaelever udtrykker, at de ikke får lavet yoga i ferierne eller på andre tidspunkter, fordi de helst vil guides.

- Så nu kan man bare logge på og blive guidet ubegrænset til indre ro ONLINE, griner Helene.

Man er ikke længere begrænset af mødetider, aftaler, ferier – eller Corona.

Indre ro ONLINE tilbyder fordybelse og indre ro via yoga, hypnose, mindfulness og meditation. Man kan købe enkeltstående ydelser (videoer, lydfiler, lydbøger), eller man kan blive medlem. Man kan desuden melde sig til kurser, events og foredrag via guidede videokonferencer. Og man kan modtage terapi online hjemme i sin egen stue, uanset hvor i Danmark eller verden man befinder sig.

Under coronakrisen har teamet i Indre ro, Odense, allerede prøvet kræfter med onlineundervisning, idet alle hold (herunder yogahold udbudt sammen med AOF) er blevet afholdt via livestreaming. Og terapiklienter har ligeledes kunnet modtage terapi online.

- Med vores nye virksomhed Indre ro ONLINE bliver kvaliteten nu endnu bedre. Vi får vores egen platform på www.indrero-ONLINE.dk og bedst af alt, kan vi hjælpe endnu flere til en hverdag med indre ro.

www.indrero-ONLINE.dk åbnede i starten af juni. Der er allerede meget materiale at vælge imellem, og i løbet af de kommende måneder vil der komme masser af nye koncepter og materiale på ”hylderne”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce