Annonce
Ugeavisen Odense

På fuld tid i Fyns Undervognscenter

Stine og Morten Westerskov fotograferet på kontoret. Bagved hænger en tegning af Jørgen Westerskov, Mortens far som startede Fyns Undervognscenter. Foto: Hasse Frimodt
Morten Westerskov kvittede jobbet på Fynsværket for at træde ind i familievirksomheden Fyns Undervognscenter, på fuld tid.

I mange år så det ikke ud til, at Fyns Undervognscenter beliggende på Holkebjergvej 62, skulle drives videre i familien, når virksomhedens stifter engang med tiden ikke længere kunne drive virksomheden. Fyns Undervognscenter blev startet af Jørgen Westerskov i 1986 i Odense. Jørgen havde indtil da drevet autoværksted siden 1969 i Bøjden på Sydfyn, hvor der også senere blev bygget et mindre undervognscenter til. Et værksted, der ifølge sønnen Morten, gennem årene kun lige kørte rundt.

- Vi manglede ikke noget som børn, mig og mine to søskende. Men det var en hård tid for min far og mor. De knoklede hver eneste dag for at tjene penge. Men i 1986 vælger min far at starte Fyns Undervognscenter på Holkebjergvej, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé, siger Morten Westerskov.

Fyns Undervognscenter har været en god forretning gennem årene for Mortens far og mor. Og ofte har man i familien snakket om, hvem af de tre børn der ønskede at overtage virksomheden, når forældrene ikke længere magtede det.

- Jeg har haft mange meninger om den sag igennem årene. Der har, siden jeg var ung, været tider, hvor jeg sagde til min far, at jeg gerne ville drive virksomheden videre. Men da jeg blev uddannet maskinmester og fik job på Fynsværket, så mistede jeg i nogle år, interessen for at overtage mine forældres virksomhed.

I 2005 bliver Mortens kone Stine ansat i virksomheden. Mortens mor blev ramt af en alvorlig og dødelig sygdom, og da faren for fem år siden pludselig falder om og dør, skal der træffes nogle hurtige, men også meget vanskelige beslutninger.

- Mine søskende ønskede ikke at overtage Fyns Undervognscenter. Det var op til Stine og jeg, om vi ville drive undervognscenteret videre, eller den skulle sælges. Stine og jeg besluttede os for at drive den videre med Stine som daglig leder, og jeg skulle hjælpe til så meget jeg kunne i forhold til mit job på Fynsværket, siger Morten.

Det var en hård tid efterfølgende for Westerskov ægteparret. Morten passede sit fuldtidsjob på Fynsværket og Fyns Undervognscenter nærmede sig også et fuldtidsjob, hvilket blev en belastning for både Mortens humør og helbred.

- Jeg arbejdede hver eneste dag fra tidlig morgen til midnat. Og derudover skulle jeg være en god mand for Stine samt være tilstede som far for vores børn. Det var ganske simpelt ikke en holdbar løsning, vi havde gang i. Men med tolv år på Fynsværket, hvor jeg bestred flere forskellige jobs og funktioner, som jeg rent faktisk elskede, var det en svær beslutning, at skulle stoppe derude. Jeg valgte dog at stoppe på Fynsværket for sammen med Stine at drive Fyns Undervognscenter videre, siger Morten Westerskov.

Den 1. oktober 2019 begyndte Morten på fuld tid i familievirksomheden på Holkebjergvej 62.

- Fyns Undervognscenter har gennem årene været kendt for at udøve et stykke arbejde af høj kvalitet. Det var gennem alle årene med min far ved roret vigtigt for ham, at kundernes biler fik den bedste undervognsbehandling. Det er det også for mig, siger Morten Westerskov.

Fyns Undervognscenter

Fyns Undervognscenter

Holkebjergvej 62

Hjemmeside: www.fynsundervognscenter.dk

Facebook: Fyns Undervognscenter

Tlf: 66171300

Dygtige og trofaste medarbejdere

Stine og Morten har været så heldige at overtage en virksomhed med dygtige og trofaste medarbejdere. Medarbejdere, der henholdsvis har arbejdet på værkstedet i 36, 33 og 25 år.

- Vores medarbejdere er trofaste. De har en faglig stolthed, som betyder, at jeg som virksomhedsejer kan være helt tryg ved, at vi altid kan levere en undervognsbehandling af høj kvalitet, siger Morten Westerskov.

Fyns Undervognscenter benytter sig af Tectyl, som ifølge Morten kan tilbyde de bedste og mest miljøvenlige produkter. Produkter, der er vandbaserede og kun indeholder to procent opløsningsmidler.

Coronakrisen kom dog også på et rigtig skidt tidspunkt for Morten og Stine. Blot et halvt år efter Morten tog beslutningen om at kvitte sit fuldtidsjob for at træde ind i Fyns Undervognscenter på fuld tid, brød corona krisen ud.

- Vi har ligesom alle andre virksomheder mærket et fald i omsætningen. Danmark gik jo helt i stå. Fra den ene dag til den anden holdt telefonerne op med at ringe, og kunderne blev væk. Det var ikke sjovt, og det gav os da også en del tanker, om det nu også var klogt, at jeg gik ind i virksomheden på fuld tid. Men det er jeg ret sikker på, det er i længden. Og nu er Danmark jo så småt begyndt at ligne sig selv en smule igen, og vi har igen kunder, der booker tider til undervognsbehandling af bilen. Så alt i alt satser jeg på, at vi traf det rigtige valg, og at fremtiden nok skal blive god for Fyns Undervognscenter, siger Morten Westerskov.

Morten Westerskov i værkstedet på Holkebjergvej. Foto: Hasse Frimodt
Stine og Morten Westerskov arbejder nu begge på fuld tid i Fyns Undervognscenter. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Snart er der fuld hornmusik: Det nye H.C. Andersens Hus åbner helt op

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

1.000 IT-svindlere banker på porten hver dag: - De forsøger at lokke brugernavn og password fra os

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Langstrakt fjernvarmearbejde: Hovedvej i Odense spærres for gennemkørsel i flere dage

Skibhus Avisen

Stig Tøfting skifter til Marienlyst - men kun på sin gps

Ugeavisen Odense

Donation: Bykirken Odense er klar til julehjælp

Ugeavisen Odense

Ny bar åbner midt i Odense: - Det bliver måske lidt spraglet

Ugeavisen Odense

Postnord udvider åbningstid

Ugeavisen Odense

Rugårdsvej spærres i efterårsferien

Ugeavisen Odense

Nybyggeri: 26 nye lejligheder på Vesterbro

Ugeavisen Odense

Ufattelig forvandling: Fra brosten til grønne byhaver - central plads i Odense er klar til indvielse

Dalum Hjallese Avis

Boligselskab er stormet frem: Bag står kæmpe OB-fan

Ugeavisen Odense

Bootcamp for plussize kvinder: Drømmer du om at tabe dig?

Ugeavisen Odense

Stem nu: Hvem skal vinde Best Of Odense 2021?

Ugeavisen Odense

Stem nu: Hvem skal vinde Best Of Odense 2021?

Ugeavisen Odense

Hard rock never dies: Ikonisk trommeslager kommer til Odense

Ugeavisen Odense

Efterårsferie: Gå et natureventyr i Sejerskoven

Ugeavisen Odense

Fra voldsramt til selvstændig: Christian har vendt modgang til medgang

Ugeavisen Odense

Odin Award: Crateit skaber meningsfulde job og får børn væk fra skærmen

Ugeavisen Odense

Halloween i ZOO: Zombier sørger for hyggelig uhygge

Ugeavisen Odense

Smagfuldt indbrud: Tyveknægt rendte med slik og vin

Ugeavisen Odense

Halv pris i efterårsferien: Odense Aafart takker af for sæsonen med specielle tilbud

Ugeavisen Odense

Luksuslejligheder til 10 millioner flået væk: - Vi har aldrig før oplevet, det er gået så stærkt

Ugeavisen Odense

Fire nætter med asfaltarbejde: Rugårdsvej indsnævres i perioder

Annonce