Annonce
Ugeavisen Odense

Protest over butikslukning: - Nu har vi da i det mindste gjort noget

Jespper Holm Jørgensen er ked at miste sin yndlingsforretning, men peger på, at det mestendels bliver en omvæltning for pensionisterne og de øvrige udsatte grupper, der har tæt til Rema 1000. Foto: Kristian Isaksen
I midten af januar meddelte Rema 1000, at butikken i Bolbro vil lukke. Det skabte røre i bydelen, hvor en gruppe borgere bestemte sig for at samle underskrifter i protest.
Annonce

Bolbro: En af de mere kuriøse borgeraktioner har i de seneste uger udfoldet sig i Bolbro, hvor en flok trofaste Rema 1000-kunder åbenmundet har begrædt nyheden om lukningen af deres absolutte yndlingsbutik.

Det skabte først og fremmest forargelse, at denne afdeling ville lukke. Dernæst skabte det harme, at Rema 1000-ledelsen pegede på, at der ville åbne en ny og topmoderne butik på Rugårdsvej - for langt væk, mente den opsætsige folkemasse.

Og i tredje bølge fulgte alle dem, der blev forargede over, at nogen kunne blive forarget.

- Det er jeg sgu ligeglad med, sagde Jespper Holm Jørgensen - en af frontkæmperne i opråbet til Rema 1000.

- Det kan da godt være, nogen synes det er en latterlig ting at bruge tid på, men for mange af os er det det eneste sted, vi kommer. Det er nemmest og billigst.

Derfor fortsatte han sammen med Mål og Skål ufortrødent sin modstand over lukningen med en underskriftindsamling, som i sidste uge blev givet videre til Rema 1000-ledelsen.

- 549 underskrifter. Det synes, jeg faktisk er flot, men jeg må omvendt også sige, at jeg tror, der reelt kunne være mere end 1000. Da jeg hentede sedlen, som han i Rema, var der to mere, der skrev under. Så er der alle dem, der ikke har været opmærksomme på det.

Tror du, jeres indsats får nogen betydning?

- Det ved jeg ikke. Men nu kan vi da i det mindste sige, at vi gjorde noget. Og ledelsen er blevet gjort opmærksom på, at den har lavet en fejl. Vi håber, at det kan betyde, at der i fremtiden vil være en Rema 1000 i Bolbro et andet sted.

Mål og Skål samlede også underskrifter. Her forklarer Dina Lauritsen, at turen til Rema 1000 for mange af kunderne er et fast stop på den daglige rute - og at lukningen nok også gør ekstraondt, fordi så meget af handelslivet i Bolbro har måttet lade livet de seneste par år. Foto: Kristian Isaksen
Alle underskrifterne samlet. Foto: Jespper Holm Jørgensen
I Rema 1000 kunne man også give sin stille protest til kende. Foto: Kristian Isaksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce