Annonce
Ugeavisen Odense

Scribendo: Hjælp til virksomheder med kommunikation

Anne Drud Astrup er selvstændig med virksomheden Scribendo, der er beliggende på Vesterbro 13, baggården. Foto: Hasse Frimodt
Anne Drud Astrup har åbnet virksomheden Scribendo. Hun er nu i gang med et nyt arbejdsliv som selvstændig tekstforfatter, hvor hun vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med kommunikation.

I december 2020 startede Anne Drud Astrup et nyt arbejdsliv som selvstændig tekstforfatter. Hun sagde sit faste job på reklamebureau op og stiftede virksomheden Scribendo.

Scribendo er latin og betyder skrivning, og det er lige præcis det, Anne sælger.

- Med over 20 års erfaring som tekstforfatter og kommunikationsmenneske var jeg sulten efter at blive min egen chef. Jeg ønskede at udvikle mig, og det føler jeg, at jeg nu gør bedst ved at komme ud af komfortzonen og stå alene med det hele, siger Anne.

Som kommunikationskonsulent og seniortekstforfatter fra reklamebranchen kender Anne forskellen på købt, ejet og fortjent opmærksomhed.


Mit speciale er tekster med et kommercielt sigte og PR- og kommunikationsstrategiske opgaver

Anne Drud Astrup, indehaver af Scribendo


- Jeg har strategisk forståelse for, hvordan kommunikation i praksis kan flytte din virksomhed eller organisation fra et udgangspunkt til et ønsket mål. Og så er jeg god til at sætte mig ind i din markedssituation og behov som kunde, siger Anne.

Anne har arbejdet både i det private og det offentlige.

- I Odense Symfoniorkester var jeg ansvarlig for orkestreringen af markedsføringen i fem år. Som kommunikationskonsulent hos TV 2 Danmark beskæftigede jeg mig primært med corporate kommunikation, employer branding og CSR, siger Anne.

Anne er oprindeligt uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet og har tillægsuddannelsen for akademikere fra Danmarks Journalisthøjskole.

- Der har stået tekstforfatter på mit visitkort i mere end 15 år. Jeg har arbejdet i en række bureauer i København og Odense, og det har styrket min forretningsforståelse og givet mig et kreativt fundament indenfor idé- og konceptudvikling, siger Anne.

I marts flyttede Anne og virksomheden Scribendo ind i et kontorfællesskab på Vesterbro 13, baggården.

- Jeg er enormt glad for, at jeg tog rykket ind til Vesterbro, hvor jeg deler kontor med to andre kreative selvstændige kvinder. Her har jeg fået to gode sparringspartnere, siger Anne.

Scribendos kunder tæller flere af reklamebureauerne i Odense og TV 2 Danmark m.fl. Anne bliver også jævnligt booket til opgaver sammen med AD’er Allan Sørensen fra designtruppen Do the Trick.

I Scribendo arbejder Anne i krydsfeltet mellem markedsføring og kommunikation.

- Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder og organisationer med at blive relevante, skarpe og konsistente i deres budskaber. Mit speciale er tekster med et kommercielt sigte og PR- og kommunikationsstrategiske opgaver, siger Anne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce