Annonce
Ugeavisen Odense

Slip for fladt dæk: Ingen slange, ingen punktering

Tannus cykeldækket kan ikke punktere og taber ikke luften. Pressefoto

Er du træt af at punkteringer på cyklen, så har to odenseanske iværksættere gjort det muligt, at undgå den slags i fremtiden med åbningen af virksomheden TannusDenmark.

Der kan ske ting og sager, når to friske unge mænd sidder og snakker sammen. Der er i hvert fald sket en masse for de to iværksættere Niclas Valentin og Lukas Harder, efter at Niclas for et år siden sagde følgende sætning: - Hvad sker der lige, for at vi i 2018 kan bygge raketter og sende folk til månen, men raketingeniøren kan stadig punktere på sin cykel på vej til sit arbejde?

Efter den sætning gik de to iværksættere i gang med at undersøge, hvordan man i fremtiden kan få folk til at investere i punkterfrie dæk.

- Vi håbede, at vi i Danmark kunne finde en producent af punkterfrie dæk. Og her snakker vi altså virkelig om dæk, der 100% ikke kan punktere. Der findes produkter, der mener, de er punkterfrie, men hvor det alligevel ikke er 100% sikkert, at man ikke kan være uheldig at stå mandag morgen med et fladt dæk, siger Lukas Harder, medstifter og ejer af TannusDenmark.

TannusDenmark.dk

TannusDenmark.dk

Seebladsgade 1, Boxen.

Ejere og stiftere: Niclas Valentin og Lukas Harder

Salg af punkterfri dæk, produceret i Sydkorea

Hjemmeside: www.tannusdenmark.dk

Facebook: TannusDenmark

Tannus dækket fås mange forskellige farver. Pressefoto
Annonce

Punkterfri dæk fra Sydkorea

Lukas og Niclas søgen efter dæk, der ikke kan punktere eller blive flade, endte ved en virksomhed i Sydkorea. Virksomheden hedder Tannus og leverer punkterfri dæk til over 30 lande i hele verden. Ingen luft, ingen punkteringer. Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metal genstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine cykeldæk. Glem pumpen, lappegrejet og bekymringerne og nyd din tur.

- Vi kontaktede Tannus i Sydkorea, og efter lange forhandlinger fik vi lavet en aftale med virksomheden, hvor vi fik eneretten til at sælge deres dæk i Danmark. Kontrakten faldt på plads i november 2018, og herefter har vi knoklet mange timer hver eneste dag på at banke vores egen virksomhed TannusDenmark op, siger Lukas Harder.

Sådan ser et Tannus dæk ud når det er skåret midt over. Pressefoto
Annonce

Forhandles her

TannusDenmark forhandler punkterfrie dæk via deres webshop TannusDenmark.dk Derudover har Lukas og Niclas de sidste måneder kørt Danmark rundt for at lave aftaler med cykelshops i hele Danmark om at forhandle Tannus dæk. Lige nu har TannusDenmark fire forhandlere i Odense, to i Svendborg, fire i Århus, fem i Sønderjylland samt seks i København. Men der er flere på vej over hele landet, regner de to unge iværksættere med.

- Vi tror så meget på at det her produkt går hen og bliver en kæmpe succes på den lange bane. Men det kræver hårdt arbejde at få succes som iværksætter. Til gengæld er det slidet værd. Det er en stor drøm, Niclas og jeg er i gang med at udleve. Livet som iværksætter er det, vi brænder for begge to. Og med TannusDenmark er vi godt igang. Vi får de næste måneder hjælp til vores markedsføring, da vi har indgået en aftale med Mathias Margaard, som er kommet i markedsføringspraktik hos TannusDenmark, siger Lukas Harder.

Lukas Harder, th. er ejer og stifter af TannusDenmark. Her er han fotograferet sammen med Mathias Margaard, markedsføringspraktikant hos TannusDenmark. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

12 forskellige farver dæk

Tannus dækkene kan købes i 12 forskellige farver. De har en holdbarhed på 9000 kilometer. Dækkene er blevet gennemtestet og certificeret for at sikre din sikkerhed. Tannus dæk monteres direkte på dine eksisterende fælge og er vedligeholdelsesfri

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce