Annonce
Ugeavisen Odense

Slip for fladt dæk: Ingen slange, ingen punktering

Tannus cykeldækket kan ikke punktere og taber ikke luften. Pressefoto

Er du træt af at punkteringer på cyklen, så har to odenseanske iværksættere gjort det muligt, at undgå den slags i fremtiden med åbningen af virksomheden TannusDenmark.

Der kan ske ting og sager, når to friske unge mænd sidder og snakker sammen. Der er i hvert fald sket en masse for de to iværksættere Niclas Valentin og Lukas Harder, efter at Niclas for et år siden sagde følgende sætning: - Hvad sker der lige, for at vi i 2018 kan bygge raketter og sende folk til månen, men raketingeniøren kan stadig punktere på sin cykel på vej til sit arbejde?

Efter den sætning gik de to iværksættere i gang med at undersøge, hvordan man i fremtiden kan få folk til at investere i punkterfrie dæk.

- Vi håbede, at vi i Danmark kunne finde en producent af punkterfrie dæk. Og her snakker vi altså virkelig om dæk, der 100% ikke kan punktere. Der findes produkter, der mener, de er punkterfrie, men hvor det alligevel ikke er 100% sikkert, at man ikke kan være uheldig at stå mandag morgen med et fladt dæk, siger Lukas Harder, medstifter og ejer af TannusDenmark.

TannusDenmark.dk

TannusDenmark.dk

Seebladsgade 1, Boxen.

Ejere og stiftere: Niclas Valentin og Lukas Harder

Salg af punkterfri dæk, produceret i Sydkorea

Hjemmeside: www.tannusdenmark.dk

Facebook: TannusDenmark

Tannus dækket fås mange forskellige farver. Pressefoto

Punkterfri dæk fra Sydkorea

Lukas og Niclas søgen efter dæk, der ikke kan punktere eller blive flade, endte ved en virksomhed i Sydkorea. Virksomheden hedder Tannus og leverer punkterfri dæk til over 30 lande i hele verden. Ingen luft, ingen punkteringer. Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metal genstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine cykeldæk. Glem pumpen, lappegrejet og bekymringerne og nyd din tur.

- Vi kontaktede Tannus i Sydkorea, og efter lange forhandlinger fik vi lavet en aftale med virksomheden, hvor vi fik eneretten til at sælge deres dæk i Danmark. Kontrakten faldt på plads i november 2018, og herefter har vi knoklet mange timer hver eneste dag på at banke vores egen virksomhed TannusDenmark op, siger Lukas Harder.

Sådan ser et Tannus dæk ud når det er skåret midt over. Pressefoto
Annonce

Forhandles her

TannusDenmark forhandler punkterfrie dæk via deres webshop TannusDenmark.dk Derudover har Lukas og Niclas de sidste måneder kørt Danmark rundt for at lave aftaler med cykelshops i hele Danmark om at forhandle Tannus dæk. Lige nu har TannusDenmark fire forhandlere i Odense, to i Svendborg, fire i Århus, fem i Sønderjylland samt seks i København. Men der er flere på vej over hele landet, regner de to unge iværksættere med.

- Vi tror så meget på at det her produkt går hen og bliver en kæmpe succes på den lange bane. Men det kræver hårdt arbejde at få succes som iværksætter. Til gengæld er det slidet værd. Det er en stor drøm, Niclas og jeg er i gang med at udleve. Livet som iværksætter er det, vi brænder for begge to. Og med TannusDenmark er vi godt igang. Vi får de næste måneder hjælp til vores markedsføring, da vi har indgået en aftale med Mathias Margaard, som er kommet i markedsføringspraktik hos TannusDenmark, siger Lukas Harder.

Lukas Harder, th. er ejer og stifter af TannusDenmark. Her er han fotograferet sammen med Mathias Margaard, markedsføringspraktikant hos TannusDenmark. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

12 forskellige farver dæk

Tannus dækkene kan købes i 12 forskellige farver. De har en holdbarhed på 9000 kilometer. Dækkene er blevet gennemtestet og certificeret for at sikre din sikkerhed. Tannus dæk monteres direkte på dine eksisterende fælge og er vedligeholdelsesfri

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Læser undrer sig over ruin i udkanten af villakvarter: - Hvad skal der ske der?

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Hans Henriks cigaræske vejer et par kilo: Du kom med garanti aldrig forbi i gamle dage

Annonce
Ugeavisen Odense

På vej til finalen med OB-fans: Kick off med Flemmings bus til Brøndby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Voldsomt pres på borgerservice giver lange ventetider til pas: Du skal bestille nu, hvis du skal have et nyt inden sommerferien

Ugeavisen Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Skibhus Avisen

Ostehandler fik nok at letbane og parkeringsproblemer: Nu vil han åbne ny butik på trafikeret gade

Ugeavisen Odense

Anmelderrost musiker har et nyt album på vej: - Jeg faldt i musikgryden som barn

Ugeavisen Odense

Jossefin købte hus for at komme tæt på letbanen: - Jeg glæder mig helt sindssygt

Ugeavisen Odense

Det var ikke kun de ældre, der mødte op: Seniorhuset havde et brag af et åbent hus

Ugeavisen Odense

14 år og 3,6 milliarder kroner: Få det store letbane-overblik her

Dalum Hjallese Avis

Genbrugsbutik donerede 55.000 til kattehjem på et år: Nu udfordrer mangel på frivillige butikkens eksistens

Ugeavisen Odense

Den 45-årige gulvlægger Jack snakkede med landstræner Kasper Hjulmand på direkte tv: I 1987 fik han sin største oplevelse med landsholdet

Lokalavisen Nordvest

Kom med ud at cykle

Dalum Hjallese Avis

Jørgen har samlet på Coca-Cola-ting i 35 år: Kunne aldrig drømme om at drikke en Pepsi

Dalum Hjallese Avis

Populært band til Odense: Det svinder ind med Kandis-billetter

Annonce