Annonce
Ugeavisen Odense

Sunset Boulevard er fortid på Odense Banegård: Lukker restauranten permanent og åbner ny i udkanten af byen

Sunset Boulevard i Odense Banegård Center har under covid-19 haft lukket i store perioder. Foto: Daniel Poulsen
Sunset Boulevard har solgt deres sidste burger fra restauranten i Odense Banegård Center. Fastfood-kæden satser i stedet på en ny restaurant ved en af letbanens stationer.

Odense: Det er ikke længere muligt at købe en Black Angus brioche-burger ved Sunset Boulevard i Odense Banegård Center for at stille den hurtige sult til frokost eller på vej hjem fra byen.

Restauranten har været corona-lukket i en længere periode, og nu er et stort leje-skilt i stedet påklistret facaden. Dermed kan rejsende hverken sætte tænderne i en burger fra McDonald's eller Sunset Boulevard, som åbnede den første restaurant på Odense Banegård tilbage i 1996.


Annonce

Heldigvis åbner der en anden Sunset Boulevard i stedet. Der åbner nemlig en spritny Sunset Boulevard i starten af september ved Roulund i Odense.

Jens Broch, administrerende direktør i Sunset Boulevard


Administrerende direktør i Sunset Boulevard Jens Broch bekræfter i et skriftligt svar, at Sunset Boulevard ikke genåbner i midten af Odense.

- Restauranten i Odense Banegård Center er midlertidigt lukket grundet regeringens restriktioner. Vi har dog besluttet, at restauranten forbliver lukket, da lokalerne og placeringen ikke matcher vores ønske om vækst og ambitionen om at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.

McDonald's og Bager From er også fortid

I øjeblikket kommer der knap så gode nyheder fra Odense Banegård Center.

Bager From meldte i sidste uge ud, at forretningen var gået konkurs, så sultne forbipasserende ikke kan købe en brunsviger i forbifarten eller et pølsehorn to go.

Jens Broch har været administrerende direktør for Sunset Boulevard siden september 2017. Han glæder sig naturligvis over, at burgerkæden åbner en spritny restaurant i Odense efter sommerferien. Pr-foto

Bæks Konditori i Tarup Center er i samme ombæring lukket, og direktør Christian Nick Mortensen har fortalt, at 10-12 ansatte har mistet deres arbejde.

I april sidste år lukkede en af de andre muligheder for fastfood i banegårdscenteret. Efter mere end 20 års historik lukkede McDonald's, da restauranten var for lille til det nye koncept, hvor folk i større grad selv bestiller maden via touchskærme.

Annonce

Ny restaurant fra september

Odenseanere vil dog også fremadrettet have tre muligheder for at sætte tænderne i en burger eller sandwich fra Sunset Boulevard inden for Odenses bygrænse.

Restauranterne ved Ørbækvej og Rosengårdcentret vil fortsat holde åbent, mens en helt ny af slagsen åbner ved motorvejsafkørsel 50 i slut-sommeren.

- Heldigvis åbner der en anden Sunset Boulevard i stedet. Der åbner nemlig en spritny Sunset Boulevard i starten af september ved Roulund i Odense – nærmere betegnet Drejebænken 3. En super god placering tæt ved motorvejen, den kommende letbanestation og det nye supersygehus. Vi glæder os allerede meget til at åbne, siger Jens Broch fra Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard, som er Danmarks største danskejede fastfood-kæde med 45 placeringer i Danmark og en enkelt på Grønland og Færøerne, kom ud af 2020 med et resultat på cirka 1 millioner kroner før skat. I 2019 var resultatet på 10 millioner kroner før skat.

Annonce
Skibhus Avisen

Den gamle smedje fik nyt liv

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Kø i vente: Louise åbner ny, børnevenlig isbutik i Odense - og første dag er der gratis is nogle timer

Annonce
Skibhus Avisen

Helt ro i 25 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

I Byen Odense: Ny restaurant får navn og mange nyheder på vej

Lokalavisen Nordvest

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Lokalavisen Nordvest

Kun et hul i jorden nu og først færdigt næste år: Men alt er allerede udlejet

Skibhus Avisen

Boldklub i Odense tæller kun fire medlemmer: Til sæsonåbningen var de dog kun tre

Ugeavisen Odense

Plaster, prævention og rene sprøjter: Jan, Jeanne og Louise hjælper byens socialt udsatte til bedre sundhed

Ugeavisen Odense

Uden en tone i livet? Odense Musikskole byder alligevel indenfor

Ugeavisen Odense

- Det er jo en mærkelig ting at gøre: Mand kastede med mursten inde midt i byen - mente ikke selv, han gjorde noget forkert

Ugeavisen Odense

Hyldest til indkøbscenteret: Chris Grey & the Bluespand laver funky business i Tarup Center

Ugeavisen Odense

Opsigtsvækkende forsøg i Odense: Kan et træ styre sine egne bevægelser med hjul under rødderne?

Ugeavisen Odense

Odense fejrer biodiversiteten med masser af naturoplevelser

Ugeavisen Odense

Grillkul og mobiltelefoni: Anas serverer traditionelle syriske retter med den nyeste teknologi

Ugeavisen Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

Annonce