Annonce
Ugeavisen Odense

Tilbud: Cafe Pitstop er sat til salg

Café Pitstop er på 400 kvadratmeter og beliggende i Benediktsgade. Privatfoto
Kim Nguyen, indehaver af Café Pitstop i Odense C, har sat sin forretning til salg, fordi hun ønsker at have mere tid til familien.
Annonce

Kim Nguyen har sat sin virksomhed Café Pitstop i Benediktsgade 46, 5000 Odense C, til salg.

- Jeg sælger ikke på grund af problemer. Tværtimod går det fremragende. Jeg overtog selv Café Pitstop for et par år siden. Jeg brugte mange hundrede tusinde kroner på at renovere de 400 kvadratmeter og har på to år fået forretningen til at blomstre. Det er faktisk lidt vemodigt for mig at skulle sælge Café Pitstop, men jeg er nået til et sted i mit liv, hvor jeg bliver nødt til at sætte min familie i første række. Jeg sælger en sund forretning, som jeg er stolt over at have ført til en god forretning. Jeg har brugt meget tid og energi på at skabe en god forretning, som nu er blevet en af landets bedste Pitstop forretninger, siger Kim Nguyen.

Kim mistede for et halvt år siden sin far, da han gik bort, og hendes mor, der er bosiddende i Vietnam, lider af alvorlige hjerteproblemer.

Kim Nguyen ønsker at sælge Café Pitstop i Benediktsgade 46. Privatfoto

-Jeg er en travl kvinde, som udover Café Pitstop også har en frisørsalon i Odense samt investerer i ejendomme. Jeg har de sidste par år arbejdet tæt på 400 timer om måneden og har intet fritid haft. Alt har drejet som om mine virksomheder, hvilket jeg nu kan mærke er ved at tage overhånd. Derfor ønsker jeg at finde en, der vil købe Café Pitstop, siger Kim Nguyen.

Ifølge Kim er det en sund virksomhed, der giver overskud.


Jeg sælger en sund forretning, som jeg er stolt over at have ført til en god forretning

Kim Nguyen, indehaver af Café Pitstop


- Er der personer der læser Ugeavisen Odense, så er de meget velkommen til at kontakte mig på mail: info@salonkim.dk eller på telefon: 40577046. Jeg viser meget gerne regnskaberne frem. Men kan godt løfte lidt her igennem Ugeavisen Odense, at man overtager en sund virksomhed med en flot omsætning, som jeg er meget stolt over at have præsteret, siden jeg overtog Café Pitstop for et par år siden. Trods corona kan jeg fremvise regnskaber der viser en rigtig flot omsætning i år, selvom vi har været nedlukket i tre måneder på grund af corona, siger Kim Nguyen.

Café Pitstop tilbyder alle former for spil, som Danske Spil udbyder. Ligeledes har Kim indrettet en afdeling med 50 spillemaskiner. Derudover overtager en ny ejer et sted med café og bar.

Café Pitstop har åbent alle ugens dage fra kl. 10 til 23 alle årets dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Dyrskuechefen er megastolt

Ugeavisen Odense

Klumme: Mit Odense

Annonce