Annonce
Ugeavisen Odense

Torsdagstræf ved Skovsøen endte med bøderegn for titusindvis af kroner: 20 ud af 23 motorcykler var ulovlige

Motorcykeltræf ved Skovsøen.
Torsdag aften er kendt for motorcykeltræf ved Skovsøen i Fruens Bøge, men denne gang var politiet også til stede - og bødeblokken kom flittigt frem, fordi 20 ud af 23 motorcykler var ulovlige.

Fruens Bøge: Det tiltrækker masser af opmærksomhed, når motorcykel-entusiaster mødes hver torsdag aften i sommerhalvåret for at få en is og en snak ved Skovsøen i Fruens Bøge, men denne gang tiltrak de store kværne også ordensmagten, der havde bødeblokken flittigt fremme.

Færdselspolitiet lagde torsdag eftermiddag og aften nemlig også vejen forbi det populære sted, og på fire timer mellem klokken 17 og 21 blev 23 motorcykler kontrolleret. Ifølge et tweet fra Fyns Politi fandt betjentene fejl på hele 20 af dem.

Fejlene talte især støj, ligesom mange af dem blev indkaldt til et nyt syn. Én blev desuden sigtet for unødig støj, tre sigtet for fejl og mangler, og så kunne en fører af en varebil indkassere en sigtelse for manglende uddannelsesbevis.

Annonce

Derfor blev vaffelisen særlig dyr for de mange glade torsdagsgæster, for oven i den blev der samlet delt bøder ud for 66.500 kroner, og dertil udgifter til et nyt lovpligtigt syn.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce