Annonce
Ugeavisen Odense

Underholdning: HabenGoods indtog Rom

HabenGoods på vej til at indtage sydeuropa. Privatfoto
I 15 år har HabenGoods underholdt i Danmark, forleden gik turen til Italien, hvor de tre HabenGood´er deltog i et underholdningsprogram.
Annonce

Morten Givskud, Per Rasmussen og Michael Sanvig har i 15 år spillet sammen i stomp bandet Habengoods. Det har givet de tre musikere en masse spændende oplevelser hjemme i Danmark, hvor de flere gang har optrådt på nationalt tv med deres forrygende shows. De tre HabenGood´ers passion for legendarisk film- og rockmusik brænder igennem, når de ruller deres hjemmebyggede musikinstrumenter ind på scenen, hvor publikum forkæles med overraskelser og musik de kender.

-  Vi har med stor succes deltaget i Danmark har talent, Kongerigets klogeste og andre underholdningsprogrammer som har været med til at øge kendskabsgraden til Habengoods, og efterfølgende har åbnet døre til lande som Tyskland, Skotland, Slovenien og Sverige, siger Morten Givskud.

De tre HabenGood´er Per Rasmussen, Michael Sanvig og Morten Givskud indtog forleden Rom. Privatfoto

Men i foråret 2020 fik de tre odenseanske musikere et nyt, spændende tilbud. Denne gang fra Italien. I dagene den 30. august til 2. september deltog Habengoods i optagelserne til det italienske tv show Tu si Que Vales, som sendes på den italienske Channel 5 i oktober.


Vi er nu med i kampen om et kontant beløb på 100.000 euro, som vi kæmper om mod andre inviterede fra store dele af europa

Morten Givskud, HabenGoods


- Vi blev kontaktet af Enrico fra Italien, som ønskede at vi kom til Italien og deltog i programmet. Et program, der sendes lørdag aften i den bedste sendetid med vildt mange seere. Enrico sagde direkte, please come, vi sørger for alt, også kurer transport af jeres instrumenter, fortæller Morten Givskud.

Channel 5 studiet i Rom. Privatfoto

De tre HabenGood´er smed alt hvad de havde i hænderne og greb deres pvc rør, udstødningsbas og andre hjemmebyggede instrumenter, og gik i gang med at sammensætte et show på 2,5 minutter til Tu Si Que Vales showet på den store italienske tv kanal. Showet kom på plads i sidste time. Trommesættet fik en kreativ ombygning dagen før specialkuréren hentede udstyret og kørte mod Rom. Flybilletterne var booket, og endnu et rejseeventyr ventede for de tre HabenGood´er.

- Sikke en oplevelse vi fik. Og det gik enormt godt, følte vi selv. Vi er nu med i kampen om et kontant beløb på 100.000 euro, som vi kæmper om mod andre inviterede fra store dele af europa. Det bliver så fedt at være en del af progammet. Og så kunne vi mærke, at Sydeuropa kunne li os. De syntes, det var fedt, det vi leverede dernede musikalsk, så jeg er ret sikker på, at der blev sparket nogle døre op til nye spændende oplevelser i Sydeuropa, siger Morten Givskud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce