Annonce
Ugeavisen Odense

Vind behandlinger Hos Rie

Rie Haugaard udlodder fire behandlinger til lodtrækning blandt læserne af Ugeavisen Odense. Foto: Hasse Frimodt
Klinikken Hos Rie, udlodder fire behandlinger til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere
Annonce

Alternativ behandling har altid været en del af Rie Haugaards liv. Da hun var barn, blev hendes far syg, og i den forbindelse opsøgte hendes mor et par kloge, kinesiske behandlere, som fortalte, at inden Ries familie skulle spise, så skulle de pendulere maden, og drejede pendulet højre om så kunne det spises. Rie led som ung af eksamensangst, og her hjalp kinesiologi hende igennem de mange eksamener.

Men der skulle gå mange år, før Rie selv besluttede sig for at blive alternativ behandler. Faktisk skulle hun lige runde de 40 år, før hun fandt ud af at, hun ville være alternativ behandler.

- Jeg sad en sommerdag for omkring fem år siden og beklagede mig derhjemme på terrassen over, at jeg ikke længere orkede et liv som bygningsmaler. Jeg havde arbejdet i 15 år som bygningsmaler, men det hang mig langt ud af halsen. Det var tungt og ensformigt arbejde. Jeg orkede bare ikke længere at stå op hver morgen for at tage på arbejde og male. Jeg ville være alternativ behandler. Jeg ville være zoneterapeut, siger Rie Haugaard.

I 2015 færdiggør Rie sin uddannelse som zoneterapeut, og straks efter åbner hun klinik i eget hjem i Lumby. I 2016 siden køber hun og familien et gammelt, stråtækt hus på Æbleskivegyden 1 i Allesø.

Rie og hendes mand gik straks i gang med at rive huset ned, og i marts 2019 stod der et nyt flot hus klar med tilhørende klinik.

- Jeg åbnede i marts 2019 klinikken Hos Rie. He tilbyder jeg zoneterapi samt massageformen TKM, som står for Traditionel Kinesisk Medicin. Ligeledes tilbyder jeg øreakupunktur og tankefeltterapi. Jeg lægger vægt på, at du som klient hos mig skal føle dig tryg og velkommen, så du kan slappe af og nyde behandlingen, siger Rie Haugaard.

Hos Rie

Hos Rie

Æbleskivegyden 1, 5270 Odense N

Indehaver: Rie Haugaard

Online booking på hjemmesiden www.riehaugaard.dk

Tilbyder: Zoneterapi, øreakupunktur, TKM massage og tankefeltterapi

Tlf: 28713931

Konkurrence:

Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du i kommentarfeltet fortæller, hvorfor du skal være en af de fire heldige vindere.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 19. november

Annonce

Konkurrencebetingelser

Deltag i konkurrencen om fire behandlinger af 1 times varighed, værdi 425.- pr stk. Vælg mellem zoneterapi, massage, TFT. Alle behandlinger kan kombineres efter ønske, det er noget der aftales med Rie, når du ankommer på klinikken.

- Zoneterapi er godt til at rette op på balancen i kroppen, så som problemer med fordøjelse, hormonforstyrrelser, muskelspændinger, migræne, for bare at nævne nogle få. Massage løsner op i musklerne, og med TFT kan jeg bl.a afhjælpe afhængighed, forbier, angst og lign. Jeg kan også tilbyde øreakupunktur som supplement, siger Rie Haugaard.

Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du i kommentarfeltet fortæller, hvorfor du skal være en af de fire heldige vindere.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 19. november

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce