Da OB forleden mødte Lyngby Boldklub i årets første superligakamp kunne sponsorerne hente mad hos Restaurant Pasfall. Maden var god, kampen tabte OB med 1-0.
Copy link address
Hasse Frimodt hasse@uao.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Thomas Pasfall, restauratør stod klar til at udlevere maden sammen med Claus Madsen, salgschef i Odense Boldklub. Foto: Hasse Frimodt -
Forret: Spicy Jomfruhummer i tærte, urtesalat med syltede tomater og hummerfløde. Foto: Hasse Frimodt -
Jacob Monin Rasmussen afhentede maden og kørte den videre ud til bankens kantinedame, Lone Voergaard Poulsen, der havde vundet menuen. Foto: Hasse Frimodt -
Stine Aamand fra Orloff Firmatøj afhenter mad fra Restaurant Pasfall. Foto: Hasse Frimodt -
Hovederet: Unghane som Ballotine, risotto ”Pasfall Way” med svampe og marineret grønt. Foto: Hasse Frimodt -
Dessert: Chokolade fragilite, bærkompot og knaser. Foto: Hasse Frimodt