Annonce
Ugeavisen Odense

Yoga immersion day i Odense

Teamet bag Yoga immersion day, som afholdes den 17. november i Odense. Privatfoto
Kom til foredrag og workshops med erfarne yoga lærere, når der i Odense afholdes Odense Yoga immersion day
Annonce

Deltag i Odense Yoga immersion day og oplev glæde og strålende velbefindende ved at deltage i inspirerende foredrag og workshops med erfarne yoga lærere. Denne dag er for begyndere såvel som erfarne yoga entusiaster.

Natha Yogacenter Odense, der til dagligt holder til på Torvegade 1, 3. sal, afholder søndag den 17. November Odense Yoga immersion day i Oasens lokaler på Thorsgade 13, Odense C.

Yoga Immersion Day og Esoterisk Yoga, som underviserne kalder den form for yoga som de underviser i og udøver er meget mere end blot gymnastiske øvelser med en orientalsk nuance, og omfatter mange flere metoder end de berømte fysiske stillinger. Det er en vej til at finde sig selv og vække vores skjulte gaver, anvendt af yogier gennem århundreder og stadig af ligeså stor relevans, siger Richard F. Løvlund.

På Yoga Immersion Day vil deltagerne få mulighed for at at opdage og udforske en bred vifte af metoder og inspirerende insigter, der kan hjælpe dem til at lære mere af sig selv at kende og give dem en smagsprøve på rejsen mod deres egen indre essens, som det Esoteriske yoga system tilbyder.

Annonce

Her er nogle af de workshops, som vil finde sted på Yoga immersion day

Dagen vil starte med en Esoterisk Hatha Yoga praksis, inklusiv den berømte teknik Surya Namaskar, Solhilsen, som giver en dynamisk, entustiatisk tilstand fuld af velvære og glæde. Deltagerne vil opdage at udførslen af denne teknik om morgenen tillader os at starte dagen med et smil og ’på den rette fod’, og overflødiggør behovet for morgenkaffen til at vække os.

- Derefter følger workshoppen ‘Be the change you want to see in the world’: De fleste af os ønsker at gøre verden som vi lever I til et bedre sted. I virkeligheden er det vores indre transformation, vores indsats for at arbejde med os selv, som er den bedste gave vi kan give til verden – og gennem dette vil vi naturligt være tilbøjelige til at handle på en mere ansvarlig, omsorgsfuld og harmonisk måde. Det esoteriske yoga system tilbyde en bred vifte af metoder til at blive en bedre version af os selv, og gennem dette gøre verden som vi alle deler til et bedre sted at være. I denne workshop vil vi sammen kigge på basale mekanismer og have nogle direkte oplevelser i denne retning, siger Richard F. Løvlund.

Deltagerne vil også have chancen for at prøve urter og yoga for en bedre fordøjelse.

- Esoterisk yoga er en videnskab, der ser både på kroppens funktioner, vores følelser og tanker, og som har effektive redskaber til at optimere vores kropslige funktioner. Ved at stimulere og give tonus til vores indre organer, hormonkirtler, nervesystem og de forskellige energi centre (chakraer), kombineret med en afspænding af vores krop og sind, giver yoga en nøgle til forøget sundhed og livskvalitet. Vores fordøjelse er en af vores organismes essentielle funktioner, og bliver derfor tildelt ekstra opmærksomhed i det esoteriske yoga system. Sammen med det ældgamle ayurvediske system (også kaldet Videnskaben om Livet), viser yoga os mange måder at forbedre vores fordøjelse på. I denne workshop vil du på din egen krop opleve nogle af effekterne af udvalgte yogastillinger og naturlige urter – og forberede dig til at nyde en lækker yogisk frokost, siger Richard F. Løvlund.

I workshoppen "The Yoga of Love – ways to open your heart” vil deltagerne blive guidet gennem en række øvelser som tager dem ud af sindets daglige vaner og personlighedens rutiner. Som istedet gradvist tager dig ind i hjertets stilhed, tilbage til dig selv, hvor du føler dig mest hjemme og autentisk, hvor du kan lære at føle dig sikker og afslappet i at møde andre mennesker fra hjertet. Du vil mærke dig selv, åbne op, sanse og omfavne dine omgivelser med et åbent hjerte.

Annonce

Programmet kan ses på Natha Yogacenter Odense’s facebookside

Der vil være flere andre workshops i løbet af dagen, og vi afslutter Yoga Immersion Dag med en chakrafest. Yoga er i sandhed et holistisk system, som integrerer alle de forskellige aspekter af vores liv, som manifesteres gennem vores syv fundamentale energicentre, chakra’erne, og fører til større balance, harmoni og glæde. Oplev en fest, hvor vi i en opløftende og legende atmosfære vil fejre alle nuancer af vores væsen og blive bevidste om dem, og integrere forskellige aspekter af dagens indsigter. Festen vil blive en guidet danserejse gennem alle chakraerne, og vil invitere dig til at opdage din naturlige evne til at være ekstatisk og opleve dit fascinerende indre univers, siger Richard F. Løvlund.

Programmet afholdes delvist på dansk og delvist på engelsk, med mulighed for oversættelse efter behov.

Se hele programmet på Natha Yogacenter Odense’s facebook side: https://www.facebook.com/Natha-Yogacenter-Odense-145505148806650/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce