Mad-iværksætteren Benjamin Mosskov føjer snart endnu en forretning til samlingen. Han overtager nemlig det tidligere Eatmosfære ved Kratholmskoven, hvor han skal drive selskabsrestaurant. Selv flytter han ind med sin forlovede på førstesalen.
Copy link address
Steffen Nielsen stn@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Benjamin Mosskov foran sin nye selskabsrestaurant, det tidligere Eatmosfære i Kratholmskoven, Brogårdsvej 90. Der har været drevet restauration på stedet i adskillige årtier - på arkiv.dk kan findes billeder af restaurationen i Kratholm helt tilbage til omkring 1920. Stedets historie har også været afgørende for, at Benjamin har valgt at vende tilbage til Kratholm-navnet. "Det er så stærk en institution, så det navn kan sagtens stå selv," siger han. Foto: Steffen Nielsen -
Restaurant Kratholm set fra oven i 2019. Når stedet genåbner til oktober bliver det blandt andet med fokus på gennemskuelige priser. "Hovedattraktionen bliver nok vores fest til fast pris. Det er et koncept, der er fuldstændig gennemskueligt, hvor man selv kan vælge, hvor meget der skal inkluderes og ikke får nogle grimme overraskelser bagefter," fortæller Benjamin Mosskov. Arkivfoto: Michael Bager -
Benjamin Mosskov er en travl mand. Særligt interessen for selskaber på hans restaurant Værdsat er eksploderet. Undervejs i interviewet bliver han for eksempel ringet op af en brudgom, der snart skal holde bryllupsfest på stedet. Foto: Steffen Nielsen -
Kratholm ligger lige ud til Odense Å, og udsigten fejler ikke noget. Bygningen er 647 kvadratmeter stor og indeholder tre selskabslokaler, mens der også er mulighed for udeservering på en hævet træterrasse. Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen