Café Fleuri: Bekymringerne spirer i den økologiske gårdhave
Hvordan overlever man som lille selvstændig cafédrivende i en tid med coronavirus? Og kan man overhovedet overleve? De spørgsmål stiller Jane Fleuri i disse dage sig selv. Hun er bange. Bange for, om hendes livsværk, Café Fleuri i Nørregade, kan overleve, at døren til caféen lige nu er låst. Men også for, hvad det er for en virkelighed, der venter på den anden side.
Copy link address
Christina Jacobsen chrja@fyens.dk
Annonce
Jane Fleuri, som ejer og driver Café Fleuri, smiler for tiden ikke helt så meget, som hun gør på billedet her fra caféens fem-års fødselsdag. Hun frygter nemlig for, om byen også har en Café Fleuri, når vi lander på den anden side af coronakrisen. Foto: Café Fleuri
Udover de indendørs arealer, består Café Fleuri også af en baggård og et kornlager, som bruges til at holde møder og fester. Foto: Café Fleuri
Café Fleuri. Foto: Café Fleuri
Café Fleuri åbnede i 2013 og ligger placeret i Nørregade. Foto: Café Fleuri