Annoncørbetalt indhold

Har du tænkt på, at elektrisk lys i hjemmet er et privilegium?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af jensen-company.dk

Elektrisk lys i hjemmet er et af de mange privilegier, vi har i vores del af verden. Vi kan gøre stort set, hvad der passer os, døgnet rundt og på alle årstider, selv heroppe mod nord. Vi behøver blot at trykke på en kontakt, når mørket falder på, og vi kan fortsætte med vores aktiviteter, i stedet for blot at gå i seng og sove, indtil solen står op – som mennesker i titusindvis af år har været henvist til.

Tænk, at noget så enkelt som en gulvlampe kan være så stort et privilegium!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jensen Company: Eksperterigulvlamper, udendørslamperogandenbelysning

Og alligevel er det nok sjældent, at vi reelt fokuserer på, hvilket mirakel vores kunstige belysning egentlig er. Jo, når der springer en pære, bliver vi måske lidt mere filosofiske. Eller omvendt: når belysningen i huset skal opgraderes eller udskiftes, er det spændende at opsøge en lampeforretning, fysisk eller på nettet, for at anskaffe en eller flere nye gulvlamper.

Jensen Company har butik og showroom i Herning, men er primært en e-certificeret webshop, der sælger lofts-, bord- og gulvlamper, udendørslamper, belysningsdesign og andre bolig- og livsstilsprodukter til hele landet. Jensen Company forhandler kendte brands som Occhio, Louis Poulsen og mange flere. Virksomheden har kompetente medarbejdere inden for de forskellige faggrupper, og mottoet er "Vi har forstand på det, vi handler med."

Hvis du eksempelvis har brug for en gulvlampe, møder du en medarbejder, som rent faktisk har forstand på gulvlamper; du er ikke henvist til at løfte et varenummer i indkøbsvognen, betale i kassen og så ellers ud af døren.

Kompetentrådgivning om indendørsogudendørsbelysning

Du kan få kyndig vejledning om de forskellige typer, der findes, og hjælp til at vælge netop den gulvlampe, der passer bedst til dit behov. Skal det være en praktisk og funktionel læselampe, som blot skal stå hensigtsmæssigt placeret ved din yndlingslænestol? Eller en dekorativ standerlampe, som ikke blot skal lyse, men også bidrage til atmosfæren i stuen? Du kan finde begge typer hos Jensen Company – og i mange modeller fra mange brands.

Tilsvarende med udendørslamper. Har du brug for praktisk belysning af din indkørsel og/eller havegang, så du kan se, hvor du går, når du kommer hjem efter mørkets frembrud? Eller skal dine udendørslamper skabe ekstra stemning i haven, med idyl, mystik eller noget helt tredje? Du kan altid få hjælp og vejledning pr. mail, online eller i telefonen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Ugeavisen Odense

Jane købte et Lego-skib med 9090 klodser for to måneder siden, samlede det og sælger det nu igen

Ugeavisen Odense

Den lignede en bunker fra DDR: To renoveringer er indstillet til fornem pris - se forvandlingen her

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Annonce