Annoncørbetalt indhold

Hvad vil det sige at få et brystløft?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af plastikkirurgi.dk

Nogle kvinder oplever, at deres bryster begynder at hænge allerede fra puberteten. Det er ligeledes hvis man har været igennem en graviditet, og har ammet, eller efter et større vægttab. Det er fuldkommen naturligt for bryster at komme til at hænge på et eller andet tidspunkt i livet, men hvis man ikke er tilfreds med udseende, kan et brystløft være en god løsning.

Hvad er et brystløft?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er vigtigt at bemærke, at et brystløft ikke er det samme som en brystforstørrelse. En brystforstørrelse gør brysterne større og mere faste ved at man indsætter implantater eller bruge kroppens eget fedt.

Når du får foretaget et løft, handler det udelukkende om, at flytte placeringen af brystvorterne og brystet. Det puttes altså ingen fremmedlegemer ind i brystet, når man løfter det.

Sådan forløber indgrebet

Et brystløft er et kirurgisk indgreb. Man starter med at flytte brystvorteområdet længere op, dernæst løfter man resten af brystet og fjerner overflødig hud. Der snittes både under brystet og rundt om selve brystvorten. I nogle tilfælde, hvis du har store bryster, vil der komme et ar under brystvorten.

Ved små brystløft er der tale om et løft på et par centimeter. Arret som efterlades bliver næsten usynligt.

Hvad skal du være opmærksom på?

De fleste kvinder kan få foretaget et brystløft, hvis det er noget, som de ønsker. Dog anbefales det ikke, at du får foretaget indgrebet, hvis du er svært overvægtig, da dette kan medføre komplikationer.

Gravide kvinder, eller kvinder som stadig ammer, bør heller ikke få foretaget et brystløft.

Ydermere anbefales det, hvis du er ryger, at du stopper, før du får foretaget et brystløft. Rygning nedsætter helingsprocessen og kan i værste tilfælde lede til, at du udvikler mere arvæv.

Få smukke og naturlige bryster

Hvis du gerne vil have foretaget et brystløft, kan du kontakte Pfeiffer Plastikkirurgi. Klinikken er eksperter i skønhedsbehandlinger som brystløft, brystreduktion, brystforstørrelse og mange andre skønhedsoperationer, der kan give dig smukke og naturlige bryster.

De tilbyder andre kosmetiske behandlinger, som for eksempel krops- og ansigtsoperationer. De kan hjælpe dig med poser under øjnene, hudreduktion og fedttransplantation.

Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder både operationer i lokal og fuld bedøvelse, og du har mulighed for indlæggelse på klinikken efter din operation. Hvis du har spørgsmål, kan du blive kontaktet af klinikken og tage en uforpligtende snak først.

Deres fornemmeste opgave er at give dig selvtilliden tilbage!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Ugeavisen Odense

Jane købte et Lego-skib med 9090 klodser for to måneder siden, samlede det og sælger det nu igen

Ugeavisen Odense

Den lignede en bunker fra DDR: To renoveringer er indstillet til fornem pris - se forvandlingen her

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Annonce