Annoncørbetalt indhold

Skal du have en nybolig? Få et boliglån på Mit Boliglån

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mitboliglaan.dk

De fleste danskere har ikke mulighed for at betale deres nye bolig kontakt, hvoraf et boliglån bliver nødvendigt. Når du skal finde et boliglån, der passer til dig, er der en række forskellige overvejelser, som du burde gøre dig. Et boliglån er en stor beslutning, der har stor effekt på økonomien, hvoraf valget skal overvejes nøje.

Få sparring ved valg af boliglån

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valget af det rette boliglån vil få en mere positiv indvirkning på din økonomi, samtidig med at du kan få din drømmebolig. For at vælge det rette boliglån, er det en god idé at søge rådgivning, så du er sikker på, at du træffer et oplyst valgt. Dette gælder også at afsøge de forskellige muligheder, som du har. Find ud af mere på www.mitboliglaan.dk og få et overblik over de forskellige muligheder indenfor boliglån, som du kan overveje.

Boliglån afhænger af boligens type

Det er blandt andet boligens type, som afgør hvilket boliglån du kan få. Hvis du gerne vil købe en andelsbolig, så er det eksempelvis ikke muligt for dig at vælge et realkreditlån. Hvis du derimod gerne vil købe et hus eller en ejerlejlighed, så vil du godt kunne finansiere dette gennem et realkreditlån. Derfor er det vigtigt at bestemme typen af boligen, inden du kan vide hvilket lån, som du kan tage.

Overvej de mange faktorer ved boliglån

Ved valg af boliglån er det vigtigt at overveje alt lige fra rådighedsbeløb til løbetid. Netop et rådighedsbeløb skal beregnes forinden at der kan gives et budget til et boliglån. Dette skyldes, at rådighedsbeløbet angiver, hvor mange penge du månedligt kan lægge til side til afbetaling af lånet. Det er derfor at rådighedsbeløbet er vigtigt, samtidig med at en eventuel gældsfaktor regnes ind.

En anden vigtig overvejelse er, om lånet skal være med en fast eller en variabel rente. Med en fast rente er du mere sikret mod udsving, men din rente kan derimod heller ikke falde, hvis renterne bliver bedre. Omvendt vil en variabel rente følge disse udsving, hvilket kan give fordele i nogle situationer og ulemper i andre, alt efter hvordan markedet er.

En sidste faktor er, om lånet skal afdrages med lang eller kort løbetid. Dette har stor indflydelse på økonomien, da du ved en kort løbetid får det hurtigere overstået, men skal lægge mere til side hver måned. Det afhænger derfor i høj grad af det rådighedsbeløb, som du har.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Ugeavisen Odense

Jane købte et Lego-skib med 9090 klodser for to måneder siden, samlede det og sælger det nu igen

Ugeavisen Odense

Den lignede en bunker fra DDR: To renoveringer er indstillet til fornem pris - se forvandlingen her

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Annonce