Annonce
Jørgen Busander har taget afsæt i sine egne jazzkoncertoplevelser. -Jeg mindes de gode, gamle jazzdage på hedengangne ildsjæl Poul Jørgensens jazzhus Sofus Ferdinand. Hvis man ud på de små timer fik trang til lidt fast føde, kunne man bestille simple, specifikke håndmadder, siger han og giver sit bud på håmdmadder med rygeost. Illustration: Jørgen Busander
Ugeavisen Odense

Skal jazz smage af rygeost?

Hvad har jazz med rygeost at gøre? Tja - det ene er en musikstilart og det andet er en kulinarisk specialitet, men spørger man kogebogsforfatter Jørgen Busander, er der mange fællesnævnere mellem de to verdener.

Annonce
  • Jørgen Busander har taget afsæt i sine egne jazzkoncertoplevelser. -Jeg mindes de gode, gamle jazzdage på hedengangne ildsjæl Poul Jørgensens jazzhus Sofus Ferdinand. Hvis man ud på de små timer fik trang til lidt fast føde, kunne man bestille simple, specifikke håndmadder, siger han og giver sit bud på håmdmadder med rygeost. Illustration: Jørgen Busander
Ugeavisen Odense

Flemming vil redde døende hus: Kom med ind og se planerne for det milliondyre projekt

Annonce
Ugeavisen Odense

Butik skal holde flyttedag, men vil blive i Kongensgade: - Det er en god placering for os

Annonce
Ugeavisen Odense

Nye sportsmuligheder i Odense: Topmoderne multihal til 15 mio bliver indviet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nu kan de små lege gratis i legeland: - Jo tidligere børn begynder at bevæge sig, jo bedre

Ugeavisen Odense

Familie har åbnet sommercafé på havnen: - Jeg har altid været forelsket i det her sted

Ugeavisen Odense

Søren ejer to 7-eleven'er og har succes med en særlig type ansatte: - Det kommer dobbelt tilbage

Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Annonce