Annonce
Ugeavisen Odense

Succesfuld surdejsbager rykker til Odense: - Jeg kan ikke se, at det ikke skulle blive en succes

Mange odenseanere har allerede smagt Rasmus Petersens surdejsbrød uden at vide det. Siden åbningen i 2021 har Surdejsbrødet nemlig leveret brød til en række restauranter og caféer i byen. Arkivfoto: Robert Wengler
Rasmus Petersen har de seneste to år fået mere og mere gang i sit surdejsbageri i Gelsted. Nu rykker han det til Odense for at ramme sin målgruppe endnu bedre.
Annonce
  • 03-april
    Mange odenseanere har allerede smagt Rasmus Petersens surdejsbrød uden at vide det. Siden åbningen i 2021 har Surdejsbrødet nemlig leveret brød til en række restauranter og caféer i byen. Arkivfoto: Robert Wengler
  • Rasmus Petersen foran sit nye butikslokale, der kommer til at rumme både produktion og udsalg. Der bliver en høj grad af selvbetjening i butikken, og Rasmus Petersen har planer om at ansætte et par ungarbejdere, der kan passe forretningen i eftermiddagstimerne. På sigt håber han også at kunne ansætte en eller flere medarbejdere i produktionen. Foto: Steffen Nielsen
  • Der er et stykke vej endnu, før det tidligere chokoladehus i Nørregade er forvandlet til et bageri. Rasmus Petersen håber dog at kunne indrette lokalet hurtigt nok til, at han kan holde åbent et par lørdage i slutningen af december, i stedet for at stå på torvet. Foto: Steffen Nielsen
  • Udvalget i butikken kommer som udgangspunkt til at bestå af rugbrød, boller, ciabatta og to slags snurrer, altsammen lavet på surdej. Arkivfoto: Mia Harm Madsen.
Ugeavisen Odense

Stop med at ødelægge mit hyggelige og smukke Odense

Annonce
Ugeavisen Odense

Se billederne: Julemarked klædt i hvidt er større end nogensinde – og arrangøren drømmer om endnu mere

Annonce
Ugeavisen Odense

Fare for kø: Vejarbejde indsnævrer tre travle veje i længere tid

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Målet er julesalget: OB åbner pop-up-butik i kriseramt gågade

Ugeavisen Odense

Nyt marked i Odense: Nu kan du købe brugte byggematerialer

Ugeavisen Odense

Ud at spise med letbanen: Tak til den, der opfandt den dybe ske og gjorde et lækkert måltid nemmere at spise

Ugeavisen Odense

Slikbutik åbner midt i julehandlen: - Giver et halv kilo gratis slik til de første 100 kunder

Ugeavisen Odense

25 år gammel virksomhed lukker butik og spisested: - Vi har kigget på vores eventyr med friske øjne

Ugeavisen Odense

Aqil rejste sig fra sygesengen og startede sin egen burgerrestaurant: - Min søn skulle ikke opleve en far, der havde givet op

Ugeavisen Odense

FynBus skærer ned: Se her, hvad det betyder for dig

Annonce