Succesfuld surdejsbager rykker til Odense: - Jeg kan ikke se, at det ikke skulle blive en succes
Mange odenseanere har allerede smagt Rasmus Petersens surdejsbrød uden at vide det. Siden åbningen i 2021 har Surdejsbrødet nemlig leveret brød til en række restauranter og caféer i byen. Arkivfoto: Robert Wengler
Rasmus Petersen har de seneste to år fået mere og mere gang i sit surdejsbageri i Gelsted. Nu rykker han det til Odense for at ramme sin målgruppe endnu bedre.
Copy link address
Steffen Nielsen stn@fyens.dk
Annonce
Mange odenseanere har allerede smagt Rasmus Petersens surdejsbrød uden at vide det. Siden åbningen i 2021 har Surdejsbrødet nemlig leveret brød til en række restauranter og caféer i byen. Arkivfoto: Robert Wengler
Rasmus Petersen foran sit nye butikslokale, der kommer til at rumme både produktion og udsalg. Der bliver en høj grad af selvbetjening i butikken, og Rasmus Petersen har planer om at ansætte et par ungarbejdere, der kan passe forretningen i eftermiddagstimerne. På sigt håber han også at kunne ansætte en eller flere medarbejdere i produktionen. Foto: Steffen Nielsen
Der er et stykke vej endnu, før det tidligere chokoladehus i Nørregade er forvandlet til et bageri. Rasmus Petersen håber dog at kunne indrette lokalet hurtigt nok til, at han kan holde åbent et par lørdage i slutningen af december, i stedet for at stå på torvet. Foto: Steffen Nielsen
Udvalget i butikken kommer som udgangspunkt til at bestå af rugbrød, boller, ciabatta og to slags snurrer, altsammen lavet på surdej. Arkivfoto: Mia Harm Madsen.