Annoncørbetalt indhold

Tennisarmbånd: Fra US Open til dit smykkeskrin

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af clearcarats.dk

Hvad i alverden er et tennisarmbånd?

Nej, det er ikke noget, du køber hos bandagisten eller får ordineret hos fysioterapeuten, selvom ordet kunne give associationer i den retning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et tennisarmbånd er et armbånd, som består af en række tætsiddende diamanter indfattet i en armring af guld eller hvidguld, hele vejen rundt om håndleddet. Et enkelt design, men da der indgår rigtig mange diamanter, er det et dyrt og eksklusivt smykke.

Da Chris Evert fik stoppet kampen

Det pudsige navn tennisarmbånd  fik denne type armbånd efter en episode under US Open i 1984, hvor låsen i den amerikanske tennislegende Chris Everts diamantarmbånd gik op under en kamp, og stjernen fik kampen stoppet, så hun kunne samle armbåndet op.

Det var netop et armbånd af den type, som siden da er blevet kaldt et tennisarmbånd – en noget mere mundret betegnelse end "diamantlinjearmbånd", som det blev kaldt førhen. (Navnet "evighedsarmbånd" var også brugt, men ud fra James Bond-filmen fra 1971 er det vel alle diamanter, der varer evigt!)

Disse armbånd er efterfølgende blevet populære – så populære som hvidguld og diamanter nu kan være – og i dag går både kvinder og mænd med tennisarmbånd.

Ægtediamanter – fra naturen og fra laboratoriet

Den danske webshop Clear Carats, som udelukkende forhandler smykker af guld eller hvidguld og med ægte diamanter, tilbyder en række forskellige udgaver af tennisarmbånd, som du kan se på clearcarats.dk. For hver model kan du vælge mellem 14 karat guld og 14 karat hvidguld, og mellem naturlige og lab-grown diamanter.

Det skal understreges, at lab-grown diamanter ikke er syntetiske eller efterligninger. De er ægte diamanter og har samme kemiske, fysiske og optiske egenskaber som de naturlige, der er hentet op fra jorden i diamantminer; lab-grown diamanter er blevet til på en måde, der minder om dannelsen af diamanter i naturen, blot i et laboratorium – og en hel del hurtigere.

Det betyder, at lab-grown diamanter koster op mod 30% mindre end naturlige diamanter af samme størrelse og kvalitet; men de stråler lige så flot i et tennisarmbånd som de naturlige.

Finansieringsmuligheder og ægthedsgaranti

Tennisarmbånd af guld eller hvidguld og med ægte diamanter (naturlige eller lab-grown) er dyre, men du behøver alligevel ikke at have en indtægt som en mangedobbelt Grand Slam-vinder for at eje et tennisarmbånd. Clear Carats tilbyder flere finansieringsløsninger; læs mere på clearcarats.dk.

Clear Carats er registreret hos Ædelmetalkontrollen, og når du køber smykker på clearcarats.dk, følger der et ægthedsbevis med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Ugeavisen Odense

Jane købte et Lego-skib med 9090 klodser for to måneder siden, samlede det og sælger det nu igen

Ugeavisen Odense

Den lignede en bunker fra DDR: To renoveringer er indstillet til fornem pris - se forvandlingen her

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Annonce