Fire måneder efter at Under Lindetræet gik konkurs, står nye ejere klar til at genoplive den historiske restaurant over for H.C. Andersens fødehjem.
Copy link address
Steffen Nielsen stn@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
41-årige Frank Brødsgaard Clausens fornemmeste opgave bliver at stå for maden på Under Lindetræet. Han er oprindeligt fra Sønderjylland og har 23 års erfaring med kokkefaget. Udlært hos Ballebro Færgekro i Sønderborg og har arbejdet hos en række restauranter i Sønderjylland, København og på Fyn. Foto: Steffen Nielsen -
Bygningen på Ramsherred 2 er fra 1771, og Under Lindetræet har eksisteret siden 1965. Foto: Steffen Nielsen -
Frank Brødsgaard Clausen har selv lavet alt fra smørknive og træskiver til flettede kurve, som restaurantens brød bliver serveret i. "Jeg er mega meget fra landet, lidt uden for Rødekro i Sønderjylland, og jeg brugte min tid som barn på at bygge huler, gå på jagt og snitte ting," forklarer han. Foto: Steffen Nielsen -
Selv kommer Frank Brødsgaard Clausen til at bruge det meste af sin tid her i køkkenet. Foto: Steffen Nielsen -
Der er ikke ændret meget ved lokalerne hos Under Lindetræet, siden de sidste forpagtere opgav projektet. Der er skåret en smule ned på oppyntningen, men ellers ligner det sig selv. Foto: Steffen Nielsen