Annoncørbetalt indhold

Værd at vide om sømpistoler: Sådan vælger du det rigtige værktøj

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af lavprisvaerktoej.dk

En sømpistol er et uundværligt stykke værktøj, hvis du er i gang med et projekt, hvor der skal slås mange søm i.

Hvis du manuelt skal hamre sømmene i med en hammer, bliver du hurtig træt og øm i dine arme og hænder. Derudover kan du risikere at hamre sømmene skævt i, så du bliver nødt til at hive dem ud igen og starte forfra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med andre ord kan du spare dig selv værdifuld tid og få et mere præcist arbejde, hvis du bruger en sømpistol.

Forskellige sømpistoler til forskellige projekter

Sømpistoler kan deles op i tre kategorier:

- Eldrevet

- Trykluft

- Gasdrevet

Den eldrevne model er et oplagt valg til gør-det-selv-projekter derhjemme. Dette værktøj et nemt at anvende, selvom du aldrig har arbejdet med en sømpistol før. Dog er værktøjet ikke lige så kraftfuldt som de andre udgaver, og derfor er det begrænset, hvilke materialer den kan bruges til.

En udgave med trykluft er mere kraftfuld end den eldrevne. Den er i stand til at skyde søm i hårdere materialer. Dog skal den købes sammen med en kompressor for at fungere, og derfor er den lidt mere besværlig at bruge.

Den sidste type er den gasdrevne. Den gasdrevne sømpistol benyttes af garvede håndværkere på store byggepladser – og sjældent i privaten. Dette værktøj er også langt dyrere, og derfor bruges det for det meste kun af de professionelle.

Sådan vælger du den rette sømpistol

Nu hvor du er klogere på, hvad de forskellige sømpistoler er gode til, er det nemmere for dig, at vælge den rigtige. Husk, at det ikke er helt ufarligt at bruge værktøjet, så du skal ikke give dig i kast med de helt store projekter, hvis du ikke har erfaring med at bruge pistolen. Det bedste sted at starte er med en simpel eldreven sømpistol.

Til de helt små projekter behøver du ikke nødvendigvis en stor model, men kan i stedet nøjes med en dykkerpistol, klammepistol eller stiftepistol. Det er vigtigt, at du ved, hvad værktøjet skal bruges til, før du køber det.

Find den rigtige sømpistol på Lavprisværktøj. Lavprisværktøj sælger både simple dykkerpistoler til de små opgaver og kraftfulde beslag- eller betonsømpistoler til mere omfattende projekter, hvor du skal skyde søm i robuste materialer.

Under produktbeskrivelserne kan du læse mere om de forskellige modellers egenskaber, og hvilke materialer de egner sig til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hjaltes kritik af Odenses dørmænd gav kommentarstorm: - Det har været en øjenåbner for mig

Ugeavisen Odense

Nu på lørdag: Oplev videnskabens univers med hele familien på SDU

Ugeavisen Odense

På lørdag - meget tidligt - sker det igen: Der lokkes med morgenbrød, kaffe og brunsviger

Ugeavisen Odense

Jane købte et Lego-skib med 9090 klodser for to måneder siden, samlede det og sælger det nu igen

Ugeavisen Odense

Den lignede en bunker fra DDR: To renoveringer er indstillet til fornem pris - se forvandlingen her

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Annonce