Annonce
Ugeavisen Øboen

Camilla overtager Jettes butik: Poula bliver til Milla

Til sommer overtager Camilla Petersen (t.v) butikken Poula fra Jette Ikjær (t.h). Foto: Anna Stærbo
63-årige Jette Ikjær har besluttet at gå på efterløn, og Camilla Petersen har besluttet at overtage Jette Ikjærs butik, som til sommer vil skifte navn fra Poula til Butik Milla.
Annonce

RUDKØBING: Jette Ikjær har været i tøjbranchen i Rudkøbing i godt 19 år – og hun har været ejer af butikken Poula godt 14 år, men til sommer er det slut.

Så går hun på efterløn. Butikken Poula i Rudkøbing har hun solgt videre til Camilla Petersen.

- Der er en æra, der slutter for mig. Det er lidt vemodigt, men samtidig glæder jeg mig også. Det har været sjovt, men hårdt. Men jeg vil gerne sige tak til alle mine gode kunder og leverandører, som jeg har haft et virkelig godt forhold til, siger Jette Ikjær.

Hun holder meget af at være i tøjbranchen og af at have butik.

- Jeg kan godt lide af kundekontakten, og den kommer jeg helt sikkert til at savne. Jeg har tidligere arbejdet som sygeplejerske, så jeg har altid godt kunne lide af arbejde med service.

Jette Ikjær stopper, fordi hun har mulighed for at gå på efterløn.

- Og så er jeg ikke 20 år mere. Min krop er begyndt at sige lidt fra. Jeg har noget slidgigt i ryggen og har en dårlig skulder, siger 63-årige Jette Ikjær, der glæder sig til at få mere tid til at se sine børn og børnebørn noget mere.

Camilla Petersen (t.v) overtager Jette Ikjærs butik Poula i Rudkøbing. Til sommer skifter butikken navn til Butik Milla. Foto: Anna Stærbo
Annonce

Fokus på store piger

Camilla Petersen er 36 år og har arbejdet for Jette Ikjær – først i et barselsvikariat og siden som fastansat nogle dage om ugen.

Til sommer overtager hun butikken fra Jette Ikjær.

- Jeg har faktisk altid sagt, at jeg aldrig skulle være selvstændig. Min kæreste er selvstændig, og jeg synes, det bliver lidt voldsomt at være to selvstændige i samme husstand. Men han bakker mig rigtig meget op og opfordrer til, at jeg bare kaster mig ud i det, siger Camilla Petersen, der slår dørene op til den nye butik den 3. juli.

Når hun overtager butikken, vil skiltet på facaden blive ændret fra Poula til Butik Milla, og hun vil samtidig tilføje et nyt varesortiment til store piger og undertøj, samtidig med at hun beholder flere af de mærker, som butikken har nu. Tre af Jette Ikjærs ansatte følger med, når Camilla Petersen overtager butikken.

Annonce

Kender til kundepleje

Camilla Petersen har boet på Langeland, siden hun var otte år, og har arbejdet i butikker, siden hun var 16 år.

- Så jeg ved, hvad det vil sige at drive en butik, og jeg kender til kundepleje og salg. Så på den måde skræmmer det mig ikke.

Hun er glad for at arbejde med detailhandel i Rudkøbing, og har blandt andet arbejder i tre forskellige Coop-butikker på Langeland, Imerco og smykkebutikken i Rudkøbing.

- Det er rigtig hyggeligt at stå i butik i Rudkøbing, fordi man får et meget personligt forhold til sine kunder. Man er på fornavn med hinanden, og så skal man også lige høre, hvordan det går, når de kommer ind i butikken.

Jette Ikjær holder også meget af det personlige forhold til kunderne.

- Når der kommer en ind, som skal til guldbryllup, så kan de godt finde på at spørge, ”hvilken en har Grete købt”. Det er dejligt, at det er så lokalt, og at kunderne er så trofaste, siger Jette Ikjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce