Annonce
Ugeavisen Øboen

Ekstra mand i sengen og elskerinde i tvivl

Joan Ørting.
Sexolog besvarer i denne brevkasse to spørgsmål fra læserne

Er jeg for flink?

Hej Joan

Min kone og jeg har prøvet med en ekstra mand i sengen, og det tændte os begge rigtigt meget. Nu har vi så mødt en ny fyr, som min kone ser ret meget til, også når jeg ikke er der. Det er for så vidt i orden med mig. Jeg stoler på min kone og tror på hendes kærlighed til mig. Men en tvivl er begyndt at nage mig. Kunne min kone finde på at droppe mig til fordel for den anden? Jeg er virkelig i syv sind. Men det er måske bare naturligt i sådan en situation?

Mange hilsner den frustrerede

Kære frustrerede

Jeg er sikker på, at din kone vil synes, at du er meget mere interessant og troværdig, når du står ved dig selv og gør opmærksom på dine grænser. Det betyder nemlig, at du er modig, og du ikke syner væk i en pleaser-rolle eller i en ”jeg-mærker-ingenting-rolle”. Du behøver slet ikke være så large for at blive elsket.

Din kone er ikke speciel tiltrukket af dig, når du er vattet og overrummelig, for det viser, at du enten er ligeglad med hende og jeres forhold, eller at du ikke tør sætte grænser for hende. Mit forslag er, at du siger til hende i dag, at du ikke vil have, at hun ser fyren alene. Og fremover vil du ikke have, at jeres trekants oplevelser skal ende med, at hun har en fast affære kørende med jeres gæst efterfølgende. Enten er I sammen om at have en ekstra partner med i sengen, eller også er det jer to alene. Og sådan er det bare! Jeg ønsker dig masser af mod.

Kærligst Joan

Mange års erfaring som brevkasseredaktør

Sexolog og terapeut Joan Ørting har mange års erfaring som brevkasseredaktør i Ekstra Bladet og BT. Hun har en brevkasse for Øboens læsere, hvor hun svarer på spørgsmål om alt fra ensomhed og selvværd til sex og samliv.

Skriv til redaktion@oeboen.dk eller som post til Ørstedsgade 18, 5900 Rudkøbing - mærket "Joan Ørtings brevkasse". Det er tilladt at være anonym.

Når man sender sit spørgsmål, anbefaler Joan Ørting, at man sørger for at beskrive konteksten for sit spørgsmål - beskriv eksempelvis gerne en situation samt dine følelser eller tanker omkring det.Jeg duer ikke som elskerinde

Hej Joan

Jeg er havnet som elskerinden hos en mand, som jeg har kendt igennem en del år. Vi har tidligere været venner, og nu har det udviklet sig seksuelt. Han bor med sin datter og moderen dertil, men har intet sex pga. af problemer i hjemmet. Hvorfor kan jeg ikke acceptere elskerinde-rollen? Jeg vil have mere og mere, og min indlevelsesevne omkring hans situation ligger på et meget lille sted. Giv mig et råd til, hvordan jeg kan få ryddet om i det her rod...

Hilsen elskerinden

Kære elskerinde

Du er ikke lige typen, der egner sig til at være elskerinde. Du vil nemlig have mere, som du selv skriver. Elskerinden vil ikke have mere, tværtimod, hun vil kun have erotik med ham, og måske en gave i ny og næ. Hun vil betakke sig for at vaske hans tøj, lave hans mad og se ham sidde tungt i det bløde aftryk i sofaen og se sport i tv.

Du er nok mere typen, der egner sig til at være i et parforhold, og hvis du drømmer om at blive kæreste med din elsker, skal du stoppe jeres forhold med det samme. For selvom din elskers ægteskab er en synkende skude, så holder du skuden oppe ved, at han kan komme hjem til dig og få aflad. Vis konsekvens-pædagogik ved at trække dig. Når du gør det, må han se realiteterne i øjnene og enten få rettet op på skuden eller springe overborde (i armene på dig).

Smil til dig fra Joan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce