Annoncørbetalt indhold

Find den uundværlige sovepose til dit barn

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af parenthood.dk

En lille nyfødt baby tager ikke særlig meget plads, men det kan al den udstyr det kræver at have et lille barn. Alene de mange små stykker tøj kan være pladskrævende, selvom de hver og én ikke fylder meget i sig selv. Tøj er naturligvis nødvendigt og en sovepose kan også være en rigtig god investering. Læs med herunder om hvordan en sovepose kan hjælpe dit barn. 


Som nybagt forælder kan det virke skræmmende at have ansvaret for en sådan lille skrøbelig størrelse, som man kan have lyst til at pakke ind i beskyttende vat. I stedet for vat, kan en sovepose i god kvalitet være sagen. Der er flere fordele ved at have en sovepose til sit barn og der er mange forskellige soveposer til børn på parenthood.dk at vælge imellem.


Hvorfor investere i en sovepose? 

Fordelene ved at have en sovepose til sit barn kan være mange. Barnet kan for eksempel bedre holde sig lun og varm i en sovepose, når han eller hun ligger i barnevognen. Men en sovepose kan også bruges indendørs. Hvis barnet har svært ved at finde ro og for eksempel er meget urolig i løbet af dagen eller natten, så kan en sovepose muligvis hjælpe barnet til at sove længere.


Parenthood.dk har et godt udvalg af soveposer til små børn. De findes i forskellige designs, hvoraf nogle for eksempel er lavet af økologisk materiale eller er af dansk design. De findes i forskellige materialer og kommer i forskellige størrelser. Det er altså værd at overvejet behovet for det lille barn og hvad I gerne vil have ud af en sovepose, inden i falder på en beslutning.


Værd at overveje 

Soveposer kommer i forskellige størrelser, så det er blandt andet værd at overveje, hvor lang tid barnet skal kunne bruge soveposen inden han eller hun vokser fra den. For eksempel er der That’s Mine sovepose, som har et flot print og er god til at omslutte barnet og dermed give en sans for tryghed. Den fås dog kun i One Size, så det kan være svært at sige hvornår barnet kommer til at vokse fra den.


Cam Cam soveposen, som er lavet af økologisk materiale, kan til gengæld fås i to størrelser, henholdsvis 0-6 og 6-18 måneder. Her er der altså mulighed for at vælge en mere specifik størrelse til barnet. Derimod er KlipKlap Petite soveposen, som også er lavet af gode materialet, kun lavet til børn der er op til 12 måneder.


Den rette sovepose kan være en god investering til barnet der har brug for lidt hjælp til at finde ro. Dertil er de ofte også dejlig varme at pakke barnet ind i, som et ekstra lag mod vinterkulden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit