Annoncørbetalt indhold

ATV på plader er populær til både fornøjelse og arbejde

PR-Foto Credit

Denne artikel er sponsoreret af rcholm.dk

En ATV på plader er et utroligt populært køretøj - og det med god grund. For en All Terrain Vehicle, der i normal tale går under navnet ATV, er et fantastisk køretøj til både fornøjelse og til arbejdsbrug. Hos mange store børn, unge og voksne er det firhjulede køretøj en hobby med fart på, der bliver dyrket flittigt på privat grund, i skovområder og på baner. For andre er det et arbejdsredskab.


Har du brug for at køre ATV på offentlige veje, skal du have plader på din ATV. Med en ATV på plader får du masser af brugsmuligheder med det mobile køretøj, som du kan bruge både i dit arbejde og i din fritid.


Mange muligheder med en ATV på plader

Når ATV’en skal køre udenfor din private grund, skal køretøjet være godkendt til formålet. Der findes forskellige regler for brugen af køretøjet, afhængigt af hvordan den bliver registreret. For at kunne køre på offentlige veje skal ATV’en registreres som enten bil eller traktor. Her gælder forskellige regler, som du skal være opmærksom på.


Skal ATV’en godkendes som bil forudsætter det, at den er EF-typegodkendt, hvilket fremgår af køretøjets mærkeplade. ATV’en skal godkendes ved syn, hvor dokumentation for EF-godkendelsen kan fremvises. Når køretøjet registreres som en bil, gælder de samme regler som ved kørsel af almindelig bil, f.eks. skal færdselsreglerne overholdes og ATV’en må kun føres af en person over 18 år med B-kørekort. Der skal derudover betales registreringsafgift på køretøjet.


Registreres køretøjet som traktor skal ATV’en også være EU-typegodkendt og registreres med nummerplade. Køretøjet må foruden personer over 18 år med B-kørekort også føres af 16-18-årige med traktorkørekort. Derudover må ATV’en kun køre med en maksimal fart på 40 km/timen på offentlige veje.


Kør overalt med en ATV på plader

Det er ikke kun sjovt at køre på en ATV, for med en registrering på plads kan du kombinere fornøjelse og arbejdsformål. Det giver mange nye muligheder, når det firhjulede køretøj bliver registreret, for med en ATV på plader er der ingen grænser for, hvor du kan køre hen og med hvilket formål.


Det lille, mobile køretøj med de store hjul kører ubesværet i alle tænkelige terræner. Derfor kan du med fordel køre en tur ud i bakkede landskaber og nyde en hæsblæsende køretur. Men tag ikke fejl af den sjove maskine, for til arbejdsformål er den perfekt til at køre rundt på arbejdspladsen, f.eks. hvis du har et landbrug.


Med eller uden nummerplade - en ATV er altid et populært køretøj for både store børn og voksne. Udforsk nye naturområder off road eller kør på de danske landeveje. Du får meget mere ud af din ATV på plader.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-Foto Credit