Annoncørbetalt indhold

Brug for flere par briller? Overvej brilleleje

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At købe nye briller kontant kan være en dyr fornøjelse. Ved at vælge et billigt stel kan du selvfølgelig slippe bedre fra handlen, end når du vælger det dyreste. Men hvad nu hvis du ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten? Så skal du have fundet en anden finansieringsløsning – fx at købe på afbetaling. Et alternativ, som nogle brillefirmaer tilbyder, er, at du tegner abonnement på brilleleje.

Hvad er brilleleje i grunden?

Annonce

Hvad vil brilleleje så sige? Forestil dig, at du har brug for flere slags briller til forskellige situationer, eller at dit syn ændrer sig ret hurtigt, og de gamle brilleglas derfor ret hurtigt ikke vil have den rette styrke mere. I en af de to situationer bliver det meget dyrt at være brilleejer, hvis du insisterer på at købe og eje alle dine briller – fx at købe såvel læsebriller som solbriller. Lejer du, slipper du billigere.

Få mange briller på én gang

Eller: Du slipper i hvert fald billigere i starten, for du betaler bare et lille engangsbeløb og herefter en månedlig ydelse for at leje dine briller. Med sådan et abonnement kan du erhverve dig en masse briller på én gang, uden du behøver skrabe kistebunden. Og når du ikke gider have en brille mere, eller styrken ikke længere er den rette, så kan du få brillerne skiftet i deres helhed eller blot glassene.

Find brilleleje i Sønderborg

Afhængigt af abonnementet vil der være et beskedent ekstra beløb forbundet med fx udskiftning af glas, så det gælder selvfølgelig om at sætte dig ind i abonnementers vilkår, før du lejer briller. Står du på Als eller et sted i det sønderjyske med behov for mere end bare ét par briller? Du får brilleleje i Sønderborg her. Så det gælder bare om at få en gratis synstest og se, hvad du skal bruge af briller.

Bliv brilleejer uden store engangsbeløb

Nogle steder finder du den samme faste, månedlige udgift forbundet med leje af enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller, uanset hvor mange briller du lejer. Derved kommer det ikke til at blive særlig dyrt at have flere par briller liggende derhjemme. Hvorfor ikke kontakte brillelejefirmaer i nærområdet og høre, hvordan et brilleabonnement kan gøre dig til brilleejer uden store kontante udbetalinger?

Som sagt er det klogt lige at få en synstest først, da dit syn ikke nødvendigvis er det samme, som det var, da du sidst var hos en optiker. Efter en synstest vil optikeren vide, hvilke briller du har brug for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.