Annonce
Ugeavisen Svendborg

Delle springer flot i sneen

I stedet for en snemand lavede Jette Thurø Sielemann, Vejstrup, denne flotte udgave af Delle. Foto: Tom Andreasen
Annonce

Vejstrup:  Mange snemænd blev i forbindelse med snevejret i sidste uge kreeret på Sydfyn, men ikke hos Jette Thurø Sielemann, Vejstrup, som derimod lavede en flot sne- og isudgave af øresvinet Delle, som siden efteråret 2019 har haft sit hjem i Svendborgsund.

- Jeg så et opslag facebooksiden "Delles Venner", hvor man opfordrede medlemmerne til at lave en snemands-Delle, og den udfordring kunne  jeg ikke lade gå upåagtet hen,fortæller hun.

Den flotte sneversion af Delle har Jette Thurø Sielemann, 52 år, lavet selvom hun har sklerose og derfor er førtidspensionist, men de kreative evner har hun stadig i behold.

Sneversionen af Delle fra en anden vinkel. Foto: Tom Andreasen

- Jeg er egentlig uddannet lærer med blandt andet billedkunst som linjefag. I syv år  havde jeg egen virksomhed "Eventyrlia", hvor jeg lavede indendørs legemiljøer til børn i alderen 3-10 år, men i 2011 blev min sklerose så invaliderende, at jeg måtte lukke virksomheden og søge pension, fortæller hun.

Det tog Jette Thurø Sielemann halvanden time at lave sne-Delle, og mandag formiddag springer øresvinet stadig i haven i Vejstrup, men det er sikkert en stakket frist, da Frk. Tø har meldt sin ankomst til Sydfyn i løbet af ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce