Annonce
Ugeavisen Svendborg

Et "nyt" hus med boligtekstiler

Rikke Stærke Danielsen er stadig butikschef, selvom forretningen på Centrumpladsen har skiftet navn fra Botex til House of Home. Foto: Michael Thorbjørnsen
House of Home har afløst Botex på facaden, men inde i forretningen er der stadig salg af gardiner, puder, plaider, sengetøj, tapet og øvrigt interiør til hjemmet.
Annonce

Svendborg: I en lang årrække har der været salg af boligtekstiler på Centrumpladsen, først med Lissen Brandt til 2012, herefter Botex - og nu er der igen kommet et nyt navn på facaden: House of Home.

Det er stadig Helle Stuhr Frederiksen, som er indehaver, og hun står også bag en lignende butik i Nyborg samt Gardingruppen, der er en landsdækkende leverandør af løsninger i gardiner og  og solafskærmning.

- Jeg og mine kolleger har i længere tid arbejdet på at udvikle et nyt, større og spændende landsdækkende koncept. Et koncept, som giver os den nødvendige frihed til at kunne skabe de optimale rammer fyldt med kvalitetsprodukter, individuelle løsninger, personlige kundeoplevelser og høj faglighed, forklarer Helle Stuhr Frederiksen i en pressemeddelelse navne- og konceptændringen.

- Med House of Home tager vi det næste kvantespring for os og vores virksomhed - og vi går helt nye veje sammen med vores kunder og leverandører. Kunderne kan i løbet af foråret finde mange nye mærkevarer fra kendte producenter, metervis af inspiration og innovative løsninger til hjemmet.


Jeg glæder mig til et nyt koncept, hvor der er en større grad af frihed til at skabe de optimale rammer for vores kunder. Vi kan nu tilbyde en butik fyldt med kvalitetsprodukter, individuelle løsninger og selvfølgelig høj faglighed.

Rikke Stærke Danielsen, butikschef


House of Home er således stadig forhandle af  et bredt udvalg af boligtilbehør via tekstiler, puder, plaider, sengetøj, tapet og øvrigt interiør.

Annonce

Gardiner og bæredygtighed

House of Home sætter fremadrettet mere fokus på gardiner.

- Det er en stor beslutning at købe nye gardiner, og de gardinløsninger, vi skaber, skal gøre vores kunder glade hver eneste dag. Netop derfor er det vigtigt for os, at kunderne bliver guidet til den helt rigtige løsning. Man kan enten blive inspireret i vores butik eller booke et besøg i hjemmet af vores gardinstylist, hvor vi klarer både rådgivning og opmåling - helt gratis og uforpligtende, fortæller Helle Stuhr Frederiksen.

Hun glæder sig over, at hun nu er begyndt at arbejde med leverandører, som arbejder i bæredygtighed:

House og Home har udvidet afdelingen med gardinløsninger. Foto: Michael Thorbjørnsen

- I House of Home præsenterer har vi en lang række varer og produkter, som er skabt af genanvendt bomuld. I den proces bliver gamle bomuldsprodukter skåret op og findelt, hvorefter udvindingen af bomuldsfibrene går i gang. Nogle af vores produkter er skabt af 100 procent rent bæredygtigt bomuld, mens andre er kombineret med genanvendt polyester fra indsamlede plastikflasker, siger Helle Stuhr Frederiksen.

Butikschef i House of Home i både Svendborg og Nyborg er Rikke Stærke Danielsen, der glæder sig til at arbejde i de nye rammer.

- Jeg glæder mig til et nyt koncept, hvor der er en større grad af frihed til at skabe de optimale rammer for vores kunder. Vi kan nu tilbyde en butik fyldt med kvalitetsprodukter, individuelle løsninger og selvfølgelig høj faglighed. Herinde er nærvær og god service en livsnerve for mig og jeg er stolt over at være en del af det nye koncept - det bliver godt, siger Rikke Stærke Danielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce