Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gamle kendinge og nye bekendtskaber i Svendborg Forsamlingshus

Allan Freimann fra Svendborg Fortælleværksted kan opleves i Svendborg Forsamlingshus. PR foto
Meget er ved det gamle i Svendborg Forsamlingshus dette efterår. Men Brugerforeningen leverer også nyheder som story-slam, søndagshøjskole og tema-værksteder.
Annonce

Svendborg: Efteråret byder både på gamle kendinge og nye bekendtskaber i Svendborg Forsamlingshus. Som altid er det Brugerforeningen, Svendborg Forsamlingshus, der står som arrangør.

Man fortsætter med fællesspisning, samtalesalon, fællessang, dragebygning, reparationscafé og ungt kunstværksted. Som noget nyt præsenterer man formiddagsfortællinger, story-slam, søndagshøjskole, musikværksted Lundevej, dilettant og tema-værksteder.

Torben Wahlstrøm fortæller Selma Lagerlöf-historier den første onsdag formiddag i hver måned. Et par stykker fra Svendborg Fortælleværksted står for at arrangere Storyslam i oktober og november, hvor ganske almindelige mennesker kan stille op og fortælle korte historier inspireret af deres liv.

Musikværksted Lundevej er også et nyt tiltag. Den første søndag i hver måned er der fokus på lokale sangskrivere og komponister. Efter workshoppen er der Åben Scene, hvor alle har mulighed for at være med – både på og foran scenen.

Pia Westergård, formand for Brugerforeningen, Svendborg Forsamlingshus. Privatfoto
Annonce

Dilettant

Svendborg Forsamlingshus får også en dilettantforestilling. I begyndelsen af september indkaldes til et møde, hvor interesserede kan få mere at vide, men det ligger fast, at forestillingen spilles i de sidste dage af februar 2020.

I løbet af efteråret inviterer vi til søndagshøjskole, hvor man kan høre et foredrag og eventuelt fortsætte diskussionen til fællesspisningen.

Reparations Caféen fortsætter hver onsdag fra kl. 17-21. I efteråret tematiserer man nogle af værkstederne, så man har mulighed for at tilegne sig særlige færdigheder såsom at strikke, genbruge gammelt tøj til nyttige tasker og få hjælp til sløve computere og trætte mobiltelefoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce