Annonce
Ugeavisen Svendborg

Handl Lokalt: Ny portal med lokale julegaver

Svendborg Event og Shopping Svendborg har skabt en digital julegaveportal, hvor virksomheder, forretninger og foreninger kan handle lokalt, når de indkøber julegaver til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Arkivfoto
Svendborggaver.dk gør det let at købe årets firmajulegaver og samtidig handle lokalt.
Annonce

Svendborg: Det er blevet et stort tema at handle lokalt under coronakrisen, og Svendborg Event og Shopping Svendborg gør det nu muligt for de lokale virksomheder at købe årets julegaver i en ny gaveportal, Svendborg Gaver, hvor gaverne leveres af Shopping Svendborgs medlemmer, heriblandt butikker, restauranter og oplevelsessteder.

- Årets bedste firmajulegaver købes lokalt. Derfor har Svendborg Event og Shopping Svendborg skabt en digital julegaveportal, hvor virksomheder, forretninger og foreninger kan handle lokalt, når de indkøber julegaver til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

- Svendborggaver.dk er en julegaveportal, hvor virksomhederne kan vælge firmagaven til sine medarbejdere blandt det fine udvalg, eller købe vouchere i forskellige prisniveauer og nemt og hurtigt give en gave, der glæder, fortæller Anja Mia Haas, chef for Svendborg Event, i en pressemeddelelse.

Anja Mia Haas er chef i Svendborg Event, som har udviklet en gaveportal med varer fra lokale butikker, restauranter og oplevelsessteder. Pr-foto

Gavevouchere er julegaven, som rigtig mange bliver glade for, da de rummer muligheden for, at modtageren selv vælger deres gave.

- Der kan bestilles nemt og hurtigt på Svendborggaver.dk allerede fra i dag, alt imens du som virksomhedsejer glæder dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med årets julegave, og på samme tid handler i de lokale virksomheder i Svendborg, opfordrer Anja Mia Haas.

Al bestilling foregår online på svendborggaver.dk, og både Shopping Svendborg og SvendborgEvent står klar med en hjælpende hånd igennem alle leddene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Annonce